Bitanemm En güzel 25 gün kaldı ne yapıyorsunuz benim gibi az kalanlar sanki az kaldı ki zaman geçmiyormuş gibi değil mi
yorgunannis Bitanemm 37 gün kalmış bize de ama sanki daha erken gelecek gibi çünkü regl sancılarım çok ve ara ara kasılıyorum bide aşağı aşağı vuruyor bakalım hayırlısı😀 şimdiye kadar çok çabuk geçti vallahi
Nealakayahu Bitanemm benim de son 40 günüm zaman geçmiyor 🥺 2. Doğumum olacak korkmaya başladım nasıl doğurcam diye hem hirsn önce doğurmak istiyorum hemde korkuyorum
Bitanemm yorgunannis hadi hayırlısı bakalım benim de öyle oluyor ama umarım erken gelmez zamanını beklesin daha evin işleri bitmiş 😂
Bitanemm adatuna evet son zamanlarda zaman geçmiyor insan şiştiği için artık o geceleri de uyuyamıyor zor oluyor
Bitanemm Elfakcy ilk doğum mu sizinki korkutmayin kendinizi bebeğinizi kucağınıza alacağınız o güzel anı düşünün
Elfakcy Bitanemm ay yok geçen sene de doğum yaptım bebeğim var 1 yaşında aklım onda hep nasıl olucak diye
diva01 Son 14 gün kaldı artık dogsun istiyorum yürümekte zorluk çekiyorum ağrılarım aşırı fazla bklım ne kadar dayanabilecegim 🤲🏼🧿