Aygl 20 haftalik hamileyim 3 gün önce kontrolüme gittim doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi akşam benim kuyruk sokumumdan başlayıp vajina kenarindaki bacak aramda kalan ismini bilmedigim kemiklerim ağrısından ayağa kalkamıyorum sağımdan soluma dönemiyorum bile çevremdekiler kemiklerin doğuma hazırlık için kemiklerimin esneklik yaptığını söylüyo ama bu kadarı normal mı acaba ?
Elifsaadet Aygl bende 17+1 deyim oturup kalkarken kuyruk sokumumdaki bütün kemiklere bıçak batıyor sanki zarzor kalkıyorum yerimden, rahim büyüdüğü için bele ağrı yapıyor diye bilşyorum ben çok önemsemedim
Aygl Elifsaadet sadece kuyruk sokumuda degil adini bilmiyom da vajina kenarinda kemikler aciyo ayaga kalkarken bile destek almam lazım biyerden tutmam lazım yoksa canimdan can gidiyo ne kadar sürdü sizin agriniz
Cisemm Aygl korkmayın normal vucut genişliyor kuyrur sokumu vajina bel bacak araları 3 hafta sonra midemin başında ağrımaya başlayacak yatakta yatarken ayaklarının uyuşmasına uyanacaksın korkulacak bişi yok ama illaki içim rahat etmiyor dersen tabiki en iyi doktorun bilir
Meryemxan Aygl merhaba geçmiş olsun bende de ayni durum vardı 20 haftalıkken , doktora gittim uzanıp dinleneceksin dedi alttan rahim uzunluğuna baktı sorun yok dedi. Rapor verdi dinlemiyorum azaldı ama geçmedi şuan 24 haftalık olduk hala sürüyor
eylulvari bende de oturup kalkarken ağrı oluyor, hatta bazen kalkamıyorum. doktorum magnezyumu üçe çukardı onun dışında bir şey yapamayacağını söyledi.
Arzukamer Merhaba canim 30 haftaligim yaklasik 15 gündür kuyruk sokumumda agri var oturamiyorum resmen ya gecen hafta kontrolüm vardi unuttum doktoruma söylemeyi bidaki kontrole kadar dayanabiirsem beklicem bakalim