hilalgazi Birsen15 13 haftalık olduk Allah’a şükür cinsiyetini dağlıkla öğrenelim yavaş yavaş başlarız Allah’ın izniyle inşallah 🙏🏻 ☺️🤍
hilalgazi june88 Ya en iyisini yapmışsınız. Biz istiyorduk aslında bir kürtajım oldu 5 aya yakın bir korunma sürecim oldu. Rabbime şükürler olsun tekrar nasip etti sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah 🙏🏻 🥰🥹2 buçuk senedir evliyim.🥲
sima_ hilalgazi 34 yasındayım ikinci gebeliğim ilk bebeğimi Haziran ayında 13 haftalıkken kalp durması sebebiyle kaybettim. Şuan 7 haftalık hamileyim Rabbim benimle birlikte herkesin evladını sağlıkla kucaklamayi nasip etsin🤍
ments Ay maşallah gençlere🤗 , 24 yaşında evlendim , 18 Aralıkta 28 oluyorum ilk gebeliğim , 20 haftalık olduk. Ama ben şimdi yaşımı göstermiyorum 🤭 ay ne ara bu kadar oldum. Hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım. 🤍🤲🏻
hilalgazi ments Amin canım inşallah 20 Li haftaları falan çok merak ediyorum rabbim sağlıkla kolaylıkla getirsin o zamanları ve doğuma giden bütün süreci inşallah 🙏🏻 🥹❤️
Destekanne acelyamm İroni yaptım 🤭😇 Haklısınız elbette, yaşlar çok küçük geliyor bana. Ancak herkesin bakış açısı, ailesi ve hayat koşulları farklı 🙏 Herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın😇
hilalgazi cansuu05 Ya ben de 13+2 yim aynı hatadayız rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 💖
cansuu05 hilalgazi amin inşallah. Günümüz bile aynı galiba benim de bugün 13+2 😊 🤲 sizin bebişin cinsiyet belli oldu mu ?
kubraistek Destekanne Ben 25 yaşında evlendim. Ama eşimle evliliğin tadını çıkarmak istedik açıkçası. Hem gezdik eğlendik, hem birikim yaptık şükür. Şimdi bebiş için tam zamanı dediğimizde, Rabbim bir kız evladı getirdi hayatımıza. Şuan doğmasını heyecanla bekliyoruz. Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ki, hayatımıza farklı bir renk farklı bir neşe gelsin. Şükür Rabbim’e. Her şeyin bir zamanı var. Her şey istenilen doğrultuda gittiği için çok mutluyum bende 🙏🥰