BurcuKarasoy Kızlar dün sabah (nimo marka) gebelik testi yaptım ilk idrarımla iki çizgi biri silik çıktı biraz önce yine yaptım akşam o da (Pregnant marka) tek çizgi çıktı böyle bişey yaşayan varmı
fatmaduhan BurcuKarasoy yani markalardan anlamam ama yanlış çıkma ihtimali de var bence kan testi yaptır
BurcuKarasoy Melike3506 Ben korunma iğnesi vuruluyordum eylül ayında bırsktım Eylül’den beri vurulmuyorum ve adette olmuyorum kasıklarım ağrıyo bi haftadır falan
Melike3506 BurcuKarasoy anasayfadayken sol üstte 3 çizgi var ona tıkla açılan sekmede altta resim yükle var oraya tıklayıp resim yükle de link vercek sana linki kopyala yorum yaparken linki yapıştır
Melike3506 BurcuKarasoy nimo markasını bilmiyorum belki yalancı pozitif vermiş olabilir diğer testin negatif çıktıysa. Bence kan vermelisin
BurcuKarasoy Melike3506 Bu sabah bi test daha yaptım o da silik çizgi çarşamba günü kan vermeye gidicem
serenss BurcuKarasoy nimoyu 4-5 kere yaptım hepsinde pozitif çıktı. Hiçbirinde hamile değildim. Tövbeli olduğum tek marka
BurcuKarasoy serenss Days comfort yaptım dün sabah o da silik çıktı şuan kan verdim sonuç bekliyorum bakalım testler mi yanliş yoksa hamilemiyim
merakvetas BurcuKarasoy yanlış anlamadıysam iki testte silik çıkmış biri pozitif çıkmış? bence hamilesiniz 🥰