1devaannesi zanzer Allah Allah ilk defa duydum cnm şehir hastanesinde olmuştum ben öyle birsey yaşamadım çok güzeldi dogumum
Meryemak piremses34 benim ilk oğlumda sezaryen oldu 7yıl ogeçtü üzerinden ama hiç öyle bir şey hatırlamıyorum hiç karnıma baskı yapan veya bi şey koyan olmadı şimdi gene sezaryen olucam acaba bunda yaparlar mı
zanzer Meryemak bana niye yapıldı diye sorguluyorum şimdi hastahane farkı da olabilir benim iki sezeryan aynı hastahane ikisi de yapıldı fizik tedavi diye geçiyor hastahane istanbul gaziosmanpaşa da
adatuna Benim bebek çıksın diye yaptılar dirsekleriyle karnımın üstüne çok bağırmıştım ama maks 30-40 saniye sürüyor
Meryemak zanzer yani benim şimdiki doğumum başka hastanede olacak Bursa’da şehir hastanesinde olacak nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorum 🤷🏼♀️ umarım sizinde kolaylıkla olur korktuğunuz gibi olmaz
Otuzarti3 piremses34 Dün sezaryen doğum yaptım hala hastanedeyim evet bastırıyorlar ve çok acıyor yalan söylemeyeyim ama dayanmak zorundayız saniyelik birşey
Mege_Adanisa Oğlumda yaşadım öldüm dedim yani o bastırmada hastane çığlığımı duymuştu çok kötüydü ama benim kanamam birden su gibi gelince mecburum yapmaya demişti hemşire hiç unutmam o acıyı 13 sene sonra gene hamileyim aklıma geldikçe hala korkuyorum 😢
Otuzarti3 piremses34 Uyuşuk iken baktı genelde 3 defa bezini değiştirdiler sonra gerekli görmedi bende pet taktım aşırı kanamam yok zaten
Yenibirannee piremses34 28 gün oldu 3. sezaryenimi oldum spinaldi benimki uyusukluk gecmeden kontrol edip bastırma yaptılat ama hissetmedim ben
piremses34 Talentedmom bizimki ilk 6 saat içinde yapılacak dedi acaba anestezi kaç saat sonra vücuttan çıkıyor ki hiç hatırlamıyorum
Mutlusonsuzz piremses34 merhaba canım 25 Kasım’da 3 gün önce yani doğum yaptım sezaryen ilk dogumumda 4 sene önce yani bastirmislardi karnıma 3 4 kez aynı hastane aynı doktor takipliydim şimdide ama bunda sadece 1 kere bastılar başka basmadılar. Ama sana şunu söyleyim bastırdıklarinda pis kan çıkıyorya o çok rahatlatıyor karnındaki sancı falan gidiyor 10 15 sn süren bişey korkma o an nefesini tut olup bitiyor hemen zaten sonrası çok rahat oluyor hatta ben bunda 1 kere bastırdıkları için basmalarini rica edecektim de geri vazgeçmiştim 🤭🌸
piremses34 Mutlusonsuzz ay gerçekten mi valla içim rahatladı ya çok Teşekkür ederim Rabbim evlatlarınızı size bagışlasın inşallah geçmiş olsun
Ozlemkaan piremses34 valla yakın değil ama bende geçen sene Mart ayında sezeryan oldum hiç öyle karnıma bastırma falan birşey hatırlamıyorum yani yapıldıysa bile belki anesteziden tam ayılmadan ameliyathanede yapmışlardır, 1 ay sonra doğumum var yine bakalım o nasıl olcak
Bezelye1 piremses34 6 ay önce doğum yaptım ve öyle bir şey yaşamadım karına baskı falan doğum esnasında baskı oldu benim belkide ondandır onun dışında çıkış yapacağımız zaman hafif eliyle bastırmıştı doktorum