senaminikce Bebeğinizin kalp atışını ne zaman duydunuz ben çok korkuyorum duymayacağım diye lütfen yardımcı olur musunuz?
Gokturkmom_ senaminikce 5+2 kese 7+2 bebek ve kalp atışı belki daha erken de duyardım doktorun çağırmasına göre gitmiştim
busonryavrusu senaminikce 6+3 gibi çok küçük duydum net değildi tam 7+0 da net duyduk şükür sizde tam duymak isterseniz 7 ci hafta gidin bence
busraggyy 6+4 te duyduk çok şükür tam net değildi ama 7+4 te tam net duyduk canım hayırlısıyla duymayı nasip etsin inşallah Rabbim ❤️
busraggyy senaminikce küçük daha canım senin zor biraz sabretmesi ama 6. Haftadan sonra duyulur Allah’ın izniyle ❤️
esragny senaminikce benimde bugün 5+5 kese var içinde bebek de var daha kalp atışı duyulmaz dedi 2 hafta sonra gideceğim
busonryavrusu senaminikce Bende öyle gittim emin ol tüm anneler bunun endişesiyle geçiriyor bence gebeliğini ama stres yapmamamız gerekiyor ama elimizde olan bişey değil işte
senaminikce busonryavrusu evet ya inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız stres yok 😎 😃ne de olsa korkuyorum bişey olacak diye