kbrrrr Anti CMV IgG testi yapıldı sonuç 500pozitifu/ml çıktı Sizinde basınıza geldımı bu durum internetten araştırdım korkmaya başladım yardımcı olursanız sevınırım
Nevagibi kbrrrr benimde 250 pozitif çıktı doktor sorun yok dedi bağışıklık kazanmışsın dedi korkma :)
kbrrrr deletedmom43191 Yani sağlık ocağındakı hemşire acil kadın doğuma gitmem gerektiğini söyledi düşük tehlıkesi vs için eminmisiniz sorun olmadığından?
kbrrrr deletedmom43191 bebekde işitme kaybı gerılık olabılır düşük olabılır dedi elim ayağıma dolandı bılmıyorum bende acil anlamaz dıye sabah doktora göstericektim sonucu böyle böyle diye siz böyle dedınız rahatladım şuan inanın
deletedmom43191 kbrrrr ayy direk sikayet et ya öyle yüksek çıkması bağışıklık iyi demek yani sagliklisin demek
Nevagibi kbrrrr bence yok, eğer acil kadın doğuma git dediyse başka bi değerden kaynaklı olabilir, bana kadın doğuma göster değerlerini, hepatipB aşısı gerebilir dedi sadece acillik bişey yoktu
edannnnur Nevagibi m aktif hasta olduğunu g ise bağışıklığı gösterir m negatifse sorun yok g genelde herkeste pozitif
edannnnur kbrrrr pozitif olduğu için korkmayın ben laboratuvar teknisyeniyim hatta ben çalışıyorum bu testleri g pozitif olması korkulacak bir şey değil