feyzaa34 Bi kitapta okudum hamilelikte melisa çayı içilmesi iyidir. Annenin tüm yorgunluğunu alır kan hapından dolayı kabız olduğumuz icin sindirimede iyi geliyormus bu konu hakkinda ne düşünüyorsunuz. Içmelimiyiz? Yarın 13. Haftama giricem bu arada baslarda zararliysa bileyim😀
AygyulSina feyzaa34 ben hic icmedim malum bitki caylari yasak. Doktoruna sordan daha iyi olur. Ben bir tek papatya cayi icmistim onuda doktoruma sorarak icebilicegimi soylemisti
Eebruylmz feyzaa34 canım doktoruna sor bence çünkü yasak oluyor genel anlamda kan sulandırma etkilerinden dolayı... Benim doktorum ıhlamur harici önermemişti bana 😊
Minnosizmmm feyzaa34 ben ilk 3 aydan sonra doktorun onayladığı çaylar icilebiliyor diye biliyorum normalde zararsız olan bir çok yiyecek hamileyken bebeğe zarar verebilir bence doktora sorun
Elifff123 Eebruylmz Ihlamuru içtiniz mi bi zararı yok dimi gribim burun tıkanıklığı yaşıyorum ıhlamur içebilirsin dediler ama korktum içmedim
Eebruylmz Elifff123 ıhlamur portakal elma tane tarçın limon kaynat iç canım hiç bir zararı yok. Yıka kabuklarıyla at kaynat iç çok iyi geliyor