senos15 allykty kalınlaşma iyiye işaret dış gebelik ihtimalin düşük demek bebek rahimde yerleşmiş demek
ozklay allykty Ee süper haber bu çok sevindim. Demek ki sen de ki kahverengi yerlesme kanamasıydi. Hayırlı olsun ♥️🌸
allykty ozklay ay öyleymiş demek ki salı yine gidicem anca öyle rahatlarım iki katına çıkarsa tamamdır şimdilikkk🥲
nel allykty allykty mer1901 mer1901 ayy inşallah dediğimiz gibidir tüp bebek olduğu için sanırım 5+3 olması gerekiyor
ozklay allykty Aynen öyle zaten doktor gerekli kontrolleri yapar daha sonra sana der aydan aya gel diye, içini ferah tut sen 🥰
allykty nel aslında haberimiz olmadan şöyle devam edebilsek çok daha rahat geçecek belki de her şeyde panik oluyoruz streste etkiliyor illa ki ama rahatlayamıyoruz iştee🥲
nel allykty evet doğru söylüyorsun ama benim travmalarım var ilk tedavimdeki bebeğimi 9 haftada kaybettim insan korkuyor 🥲
nurellaaa__ acelyasen acelyasen çok Silik bir çizgi var görüyorum çizgi hemen mi çıktı yoksa beklediniz mi
allykty acelyasen hemense var gibi bir de erken gebelik testi değil sanırım eğer öyleyse onu deneyin daha net olur🌸
allykty ozklay ışınlanamıyorum di mi o zamana🥲 artık daha rahatım her ihtimale tamamım her şey Allahtan🌸🥹
ozklay allykty Allah sağlıkla kucağına aldığın, aldığımız günleri göstersin inşallah. Hayırlısıyla bir yarın olsun içinde hiç şüphe kalmaz 😘♥️