meryclbi 7 haftalık hamileyim dün ve bugün kahverengi akıntı şeklinde kan geldi normal mi iki gün üst üste olması beni biraz korkuttu ama herhangi bir ağrım vs yok
busu1 meryclbi Bende yaşadım o zamanlarda rahimde kanama alanı olmuyor genelde ama Progestan fitil ve iğne kullandım yine de
CananYusuf meryclbi 12 gün geçikti neden bugün kahverengi leke bebek mi acaba geçe. Hafta kan 0.2 dün 2.0 çıktı
Eda42_ meryclbi hamilelikte leke iyi birşey olmaz elbette korkulacak birşey olmaz ama yinede doktora gidin görünün inşallah sağlıkla kucağına alırsın
meryclbi CananYusuf ayy bilmiyorum ama yerleşme kanaması olabilir bazı kişilerde oluyormuş 1 hafta sonra tekrar kan ver belki çok minik diye çıkmamıştır henüz
meryclbi Sibelmtli şuan baktım tekrar gelmiş böyle adetin en son günü kahverengi gelir ya çok az bi lekelenme o şekilde geliyor
2prensesannesiiii meryclbi benim 6. haftamda olmuştu dru aradım direk dr 8 saate bi progestan hap kullanmamı söylemişti ve kese alanımda kanama olduğunu belirtti 20 haftaya kadar progestan kullanmıştım 20. haftada kanama alanım toparlamıştı
meryclbi 2prensesannesiiii ağrınız vs var mıydı hiç yani kanamadan başka herhangi bir belirti olmuş muydu