GencbirAnne_1 Kızlar şimdi doğum çantasında bebek bezi olması gerekiyor ya önerebileceğiniz bi bebek bezi varmı siz ne kullandınız ?
Ozgemlym GencbirAnne_1 canım ben sleepy aldım 1 numara ilk kızımda da onu kullanmıştım diğer tüm markalar pişik yapmıştı.☺️
kimchikimdi GencbirAnne_1 70 gunluguz molfix mavi paketten cok memnunuz canim yeni nesil teknoloji yazıyor üstünde düzgün bağlandığı zaman sızma falan yaomadi yaptığı da 5 parmağı gecmedi
GencbirAnne_1 yorgunannis Bende öyle yapayım bari valla sen olmasan kimse yazmıcak ha 😂 Bide geçen bakmıştım üstlerinde 0-3 bişeyler yazıyo bezlerin kilo falanda yazıyo hangisi olması lazım
nurellaaa__ GencbirAnne_1 ben yıllardır Molfix kullanıyorum çocuklarıma memnunum yeni doğan için de 1 numara almıştım onu koymuştum hastane çantama
daisy__ Gülüm Molfix premium kullanıyorum çok memnunum ama şunu da söylemek istiyorum içerisinde az olandan al çünkü her bez her bebeğe yaramıyor ben prima iy diye stok yapmıştım bezler elimde kaldı
kimchikimdi yorgunannis Askim benim oğlan 6 kilo 2 numara kullanıyordum az kaldı 3e mi geçsem ay kararsiz kaldım ya
yorgunannis kimchikimdi yani kenarları çok sıkıyor mu? Birleştirince boşluk kalıyor mu arada ona göre bak ama 3 büyük bence
asil15 kimchikimdi asiim bant yerleri sıkıysa 3 geç yoksa 2 le devam et az al ama büyük bezde rahatsız olur