Nur67 Merhabalar, 2 yıldır büyümeyen yumurtalarım zaten sayısı çok az amh düşük, bu ay 18 mm oldu yumurta toplama işlemi oldu bugün tek bi yumurta için yaptı bunu doktorum, o da boş çıktı çok üzüldüm gerçekten başına gelen var mı?
Nur67 Emrh prp etkisi zaten 2 yıldır yumurtalarım gelişmiyordu ki ilk defa 18mm oldu femera ile. 2. Ayım işlemden sonra
yesildeniz_ Nur67 evet opudan bir gün önceki e2 değeriniz? 200 veya üstüyse toplama yapmayı uygun görmüş olabilir ama 200 den düşükse bile bile lades olmuş gibi
Emrh Nur67 bende başladım 4 yumrta toplndi ikisi boş denildi ikisi 5gune geldi dondruldu mucize olarak goruyrm iki yumrtyla pek umudum yoktu adetle transfer olcam bekliyrm
Dadas Nur67 başıma gelmedi canım umarım bir gün rabbim sana güzel bir yumurtadan güzel bir bebek nasip etsin. Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲♥️
Nur67 yesildeniz_ 200den düşüktü maalesef. Bende şaşırdım doktorum direkt yumurta boyutunu 18mm olarak gördü çatlatma iğnesini felan oldum dün işleme aldı o da boş çıktı.
yesildeniz_ Nur67 belki bi umut dolu çıkabilir diye opu yapmış doktorunuz. Pes etmek yok, umutla devam edeceğiz. Şartlar ne olursa olsun umutlu olun.
Emrh Nur67 farklı bi yöntem yok yani normlde 7veya8 yumrtam görünüyordu galiba amh dahada düşüyo tedaviye başladıgmz ay 4dedi solda hiç yoktu ikisi boş çıktı ikisi dollndi havuz yöntemi yapalim yumurtalarim tükeniyor düşüşe geçmiş dedim hayır dedi çift embriyo transfer edelim vakit kaybetmeyelim tutmazsa tekrar yumrta toplayalım dedim hayır prosedür böyle çift transfer yapamayız dedi işte böyle umarım ilkte tutar
annakarenina Nur67 rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsiz size. Bu süreçte beslenme ve takviyelerin gücüne inanıyorum.
Nur67 annakarenina amin çok teşekkür ederim 🫶🏻 evet haklısınız takviyelerimi kullanıyorum doktorumun verdiği beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum.