Zeynep2929 37+3 olduk 36dan beri sancılarım oluyo ama düzensiz nstde de çıkıyor doktor da çıktığını söylüyo. Ama şöyle bisey var ki ben ilk doğumumu suni sancıyla yaptığım için kendi sancımı anlayamıyorum nasıl oluyo tecrübeli anneler anlatır mısınız
beyzzsenturkkk Zeynep2929 sancım şöyleydi sanki haftalardır kakamı tutuyormuşum da karnımda devasa bir gaz birikmesi varmış da kakamı yaparsam götüm yırtılacakmış gibi hissettiğimden çıkartmıyormuşum korkuyormuşum çıkmıyormuş gibi bir his nasıl güzel tarif ettim mi açıklayıcı oldu mu😂 38+6 da 9 cmle gözümü açtım tam da böyle hissediyordum.
yorgunannis Zeynep2929 ya o sancıyı ayırt etmemek mümkün değil yaa hiç bilmemene rağmen anlıyorsun doğum sancısı olduğunu. O gelen sancılar çerez bacım 😀
seniseviyorumallahim Zeynep2929 arkadaş açıklamayı güzel yapmış 😃 benim çatı dar olduğu için bana sancılar ufak ufak vurdu gittikçe yükseldi. Doğum sancısı olduğunu çömelme isteği geldiğinde anlamıştım ben ilk doğumda. İkinci doğumda da aynı süreci yaşadım hep bir çömelme isteği geliyordu. 2. Nin 1.den farkı 2. Doğum çok daha hızlı ilerledi
aselinannesi38_ Zeynep2929 hiç sancım olduğunu hissetmedim canım sadece karnım sertleşiyordu üç gün devam etti acile gittim sancı yüksek çıktı yatış verildi doğum için ertesi gün sezeryan ildum çatı dar olduğu için normal olmadi
Aysunbilgili beyzzsenturkkk Ay Allah iyiliğinizi versin nasıl güldüm ben doğururken sanki büyük tuvaletim geliyordu hep soruyordum doktora yaptım diye baya utanmıştım 🤣😂🤣
beyzzsenturkkk melikeyimmmmm yanlış mıyım basurun varmış da kakanı tutmuşsun tutmuşsun ama sonra da çok biriktiği için çıkartmaya korkmuşsun gibi siz hiç mi tutmadınız ben başka yerde tuvalete çıkamam tutarım kendimi ordan biliyorum o birike birike taş olur çıkarken de yırtar insanı😂😂😂
beyzzsenturkkk Zeynep2929 çocuğun kafası çıkacaktı bacım yetişemesem zaten oturamıyordum bu sancının yalancı olma ihtimali sıfırdı😂😂😂
Zeynep2929 beyzzsenturkkk hahaha güldürdün beni Allah’da seni güldürsün emi 😁😁😁 ne bileyim ya ara ara kasılmalar adet ağrıları assada baskı batma oluyo hatta yürüyorsam canım çok yanıyo ama dedigm gibi ilk suni olunca bunu bilemiyorum 😒😂
erkekannesi1_ beyzzsenturkkk ay daha önce hiç bu kadar açıklayıcı anlatanı görmedim 😂 bende geçen gün gaz sancısı dan ölüyordum tutucam diye acaba doğum sancısıda mı böyle diye düşünmüştüm sayenizde öğrendim 😂😂
melikeyimmmmm beyzzsenturkkk 😂😂😂😂 kesinlikle öyle oluyor ama ilk doğumumun sancılarını pek hatırlayamıyordum sayenizde her detayıyla hatırladım😂😂
beyzzsenturkkk Aysunbilgili yok ben böyle hissetmeme rağmen ishalle gözümü açtım hazırda bir tuvaletim olmadığı için bu doğum sancısı dedim eğer tuvalete gitmemiş olsam kabız olduğumu düşünür geri yatardım ahajahqhajqhjahaha
Aysunbilgili beyzzsenturkkk Ay valla çok zor ilk hamilelikte insan nasıl birşey olduğunu bilmediği için biraz rahat oluyor Ama ikinci çok korkutuyor beni son 6 günün her an doğurabilir
beyzzsenturkkk Zeynep2929 yoookkk yooookkk senin bu sancıyla diyorum ya hayatına devam etmen imkansız yani ya oracıkta seni bayıltıcaklar ya da onu (bebeği ama kaka gibi düşün) içinden çıkaracaksın çıkmaz sokakta gibi düşün kendini başka sansın yok ahajahqkajqh bende yalancı sancıları gerçek sancı sanıp çok gittim ama bu yalancı olamayacak kadar gerçekti😂
beyzzsenturkkk erkekannesi1_ kız ben bi kere çocuktum beni dayımlara götürdüler benimde huyum bu başka evde ölsem çıkamam tuvalete ben kendimi 1 hafta bok varmış gibi (vardı😄) neyse tuttum sonra artık aynı tarif ettiğim sancıyla vurmaya başladı bana ama soğuk soğuk terliyorum artık çıkacak ama biliyorum çıkarsa ben yırtılıcam kız o tuvalet 1 hafta bekleye bekleye içimde taş olmuş o an yer yüzünden yok olmak istedim o benden çıktı ama gözlerimden yaşlar süzülüyo sanki belden aşağımı bıraktım oraya afedersin kaktüs sıçıyoröuşsun gibi çıkarken nasıl acıtıyordu yırtılıyordum tam da böyle bişey doğum sancısı ve anı zevkli bir acı😂😂😂😂😂
beyzzsenturkkk Zeynep2929 daha ne kadar yavaş gelsin ben bunu 9 cmde hissettim öncesinde uyuyordum 4-5 cmde bu kadar vurmuyordur da mantık yine aynı mantık çıkacak bi şekilde ama nasıl🥸
erkekannesi1_ beyzzsenturkkk aynı acıyı şuan hamileyken çekiyorum kabızlık çok zor bilirim bebek çıkacak diye korkuyorum 😬
beyzzsenturkkk melikeyimmmmm ben unutur muyummm kocama söylediklerimi bile unutmuyorum allah senin belanı versin keşke şeyin kopsaydı diyen karıya dönmüştüm bi ıkınıp bi sövüyordum ölsem unutamam akıllanmadım 2.ye hamileyim şimdiden yüzüne yüzüne söylüyorum ben 1 doğuracaksam sen 5 doğuracaksın kork benden diye 😂😂😂😂