Nazli_3009 ErsBegAs benimki de tıpkı bana benziyoooorrrr herkes bunu kabul etti (kayınvalide, koca dahil)😂
ikiprensesannesi___ ErsBegAs yok valla göz var nizam var 🤣görünceme benzemesi güzel valla güzel olur oda daha ne isterim🤣
Baklavaseverim ErsBegAs Benim kızım ortaya karışık ya babasına benzeyen tarafı esmerlik ve kaşları onun dışında komple ben 🤣
busra34__ kimchikimdi çok güldüm kız insan bunu da benzetmez kendine yani ne alaka ahshshs yarabbim benzemiyor diye ölcekler
kimchikimdi busra34__ Ay hiç deme ya bende sinirlenmistim sanki benden çıkmadı bu çocuk doğumdan sonra aramiz biraz açıldı zaten coendpajfja
kimchikimdi ErsBegAs Oyyy benzesin benzesin en çok annelerine benzesinler zaten büyüdüklerinde yüz şekilleri tamamen değişecek bari bu halleri benzesin iyice 🥹
Nazli_3009 ErsBegAs ama cadı kaynanam ay çok çirkinsin diye seviyo sırf inadımaaa 😂😂 eşim asker uzakta annesini de pek görmüyorum bende ceza olarak çocuğu göstermiyorum hahahah
busra34__ kimchikimdi 😂daha komiğini göremem herhalde anneye babaya benziyceğine kendilerine benzetme derdindeler
kimchikimdi busra34__ Valla öyle annemler benim huyumu bildikleri için bu kadar ustelemezler ama kaynanam hep diyordu 🥹😂
Baklavaseverim ErsBegAs Atmıştın ben eşini bilmem ama bence sanada benziyor senin bebekliğin nasıldır bilmem senin sarışın halin gibi 🤣
busra34__ kimchikimdi 😅çok saçma cidden benim bebiş bakalm kime bebziycek senin ki kaç aylık doğmuştu herhlde
deletedmom43191 ErsBegAs valla benim ailem kocama benzetir kocamin ailesi bana benzetir bu işte bir yanlışlık var gibi 🤪🤪