Eda0509 Kızlar bu plesenta anterior durumu nedir. Daha 16 haftalığım ve netten baktığımda kötü kötü şeyler yazıyor. Canım sıkıldı 😐 böyle bir durum yaşayan varmı. Bilgilendirin beni nolur
Sengulkrgz Eda0509 anterior yukarda demek yani plesentan yukarda oldugunu soyluyor...Kiminin yanlarda kiminin asagida oluyor...Cok korkulacak bir sey degil diye biliyorum doktorunuz bilgi vermedi mi
Tgcmrt Eda0509 plesanta ön duvarda demişti doktorum hatta detaylı ultrason raporumda da o şekilde yazıyodu doktorum korkutmadı bende pek araştırmadım internette herşeyin en kötüsü yazıyo içini ferah tut
Madamminia Eda0509 plasenta ön duvarda demek.genelde arkada oluyor.Bizimki önde.normal doğuma falan engel değil.aşağıda olursa rahim ağzını kapatırsa o zaman sorun olur.Normal bir şey yani sorun yapmayın.
Tgcmrt Benim ilk doğumumda öyle demişlerdi bende ne olduğunu bile anlamadım normal doğum yaptım şuan 3 yaşında oğlum ☺️
Eda0509 Sengulkrgz ne bilim internetten kötü kötü şeyler okudum. Yok cnm kendi doktoruma gitmedim ben başka hastanede muayene olurken böyle yazmış kağıda . Kendi doktoruma sorucam canım haftaya.
Eda0509 Tgcmrt sorma saçma sapan şeyler okudum canım ya. Doktoruma daha göstermedim haftaya sorucam yinede.
Eda0509 Madamminia tamam cnm çok sağol 😊 bir an tedirgin oldum netten okuyunca. Dedim yanlış şeyler yazıyor galiba. Burdakilere sorayım dedim. İçim rahatladı canım sagol
Madamminia Eda0509 ben de internetten okuyup korkmuştum doktoruma sordum güldü.Okumayın asla bilen birine sorun.
Eda0509 Madamminia tamam cnm okumuyorum bişey şimdi. Merak ettim baktım sadece korktum sonra. Dedim buradakiler daha iyi biliyordur diye buraya yazayım dedim. Sağol cnm 😙