Deleted33000 eslem2121 @Baklavaseverim @GirlandBoy_Mom @hd_d @Meriveannesi @Meltemanneolsun @penbe_karisi @ErsBegAs @[silindi] @busra34__ @Burnosunn_annesi @MomRumeysaa bacilarim unuttuğum yada niki aklıma gelmeyen de çok kişiler var bize bı apartman verseler keşke 😂😂😂
GirlandBoy_Mom Deleted33000 oyy canım benim keşkee🥹direk apartman versinler bencede burdan yetkililere sesleniyorum duyun sesimizi🤣🤣
eslem2121 Listemi yeniliyodrum @merlinisko @asil15 @2princessmother @Baklavaseverim @staRmama @hd_d @LadyX @sevimlipandahii @ErsBegAs @Dadas @ikiprensesannesi___ @Blueeberryy @deletedmom43191 @Glprn4 @Masal2021 @nuraymommy @Gokturkmom_ (bacımsu senlede komşu olmak isterdim ) Ama çok etiket değiştirion
Gokturkmom_ eslem2121 Ama çok etiket değiştirion Olması gerektiği gibi yapıyorum 🤣Sabitte etiket tek sıra gözükmeli 😍Ahh teşekkür ederim bende bende 🌸
nuraymommy eslem2121 aşkım valla 27 oluyoruz yarın tam cuma gününden beri geçmeyen sırt ağrım var onun dışında her şey güzel bu sırt ağrısına ne yapıcam bilmiyorum 🥲
busra34__ eslem2121 😅🥲en güzeli biz öyleyiz dert dert üstğne ahshs bende 21 haftalık hamileyim ilk hamilelik bakalım erkek olcak Kocaeli’ndeyim