deletedmom43191 busra34__ esimin canı cekti hemen kalktim canim ise gitmeden önce atistirsin dedim kolları sıvadım
busra34__ deletedmom43191 oh maşallah benim ki kilo alırım diye dikkat ediyor bende de açlık şekeri var yapmıyorum çok nadir yoksa bende çok severim ya güzel oluyor mis gibi afiyet olsun 🥲
eslem2121 ikiprensesannesi___ aikom vallahi seni unuttum ama aklımdan canımsın senle karşı karşıya olmayı çok isterdim 🥰❣️beş çayı yapaprdık🥰
deletedmom43191 busra34__ bende pek yapmıyodum simdi ankastre fırınım var diye üşenmiyorum artik yapmaya 🙈 teşekkürler canım
ikiprensesannesi___ eslem2121 böyle forumda muhabbet ettiklerimiz ile cümbür cemaat bir mahalle de yaşasaydık ne kadar güzel olurdu kııız 😍🥰😂cennet mahallesi olsaydı ismi de
beyzzsenturkkk eslem2121 ya mervenin kullanıcı adını bilmiyorum dicleninkini de unuttum gülün kullanıcı adı neydi allah bilir kızlar beni etiketlemezseniz küserim
Meltemanneolsun acelyamm @ErsBegAs @LadyX @Baklavaseverim @Deleted33000 Kizlar bu @acelyamm benimm kardesim teyze oluyorum da bennn😘🥰🥰 Beril e kuzen geliyor
Deleted33000 Meltemanneolsun ciddimisin aşko teyzelik dünyanın en güzel hislerinden biri evlattan ayrılmıyor