gunramilk Dün gece yatamadım sırtıma da ara ara vuruyor ama her hangi bi kan lekleme yok Bu durumu yaşayan var mı acba haftya Çarşamba kontrolüm var biraz korktum açıkçası 🩷🌸🫶🥰
42havvanur gunramilk o dert bendede var 😁 yarabbim bi agri giriyor allaaahh kan gelmesin diye kosuyorum wc ye hemen siliyorum bakiyorum bisey yok panik atak oldum iyice bu arada 5+6 haftalik hamileyim
sudeli4 gunramilk bende 9+5 csnım inanılmaz bir bel ağrısı yaşıyorum yatsam ağrıyor kalksam ağrıyo 😢çok hafif lekelenmem var bnm ama progestan başlamıştı benmde çarşamba günü randevum
beyfun gunramilk bende 10 haftalığım ya bugun sağ kasığım ve sağ taraf belime ağrı var notmaldir heralde
gunesimekardes gunramilk bu gebeligimin basindan beri yasiyorm 28. Haftadayim hersey yolunda ama kasik agrilari devam
sudeli4 gunramilk gittim progestan verdi içerde kanama alanı yok dedi yoğunda değil çok stres etmiyorum açıkçası haftaya kontrolüm 😇
deryakurtulus Rahim büyüyor o dönemde ve ağrı yapıyor olabilir, enfeksiyon olabilir, idrar yolu enfeksiyonu olabilir bir kontrole gitmekte fayda var ama hemen düşük oluyor deyip üzülmeyin.