nurdan255 13 haftada gittiğimde erkek denildi hemde %99 demişti doktor bugün 17+5 gittim %90 kız denildi hatta bacak arasını gösterdi bak kız diye ben şimdi neye inanacağım şaşırdım başına gelen varmı
ylnydgd nurdan255 13 de gördüğü kordon olabilir. Kız da yanılma olmuyor genelde hem de haftası daha ileride. Detaylı ultrasonda da netleşir zaten
esrskr nurdan255 detaylıda netleşir ama kızdır 17 erken bi hafta değil çünkü . 13. Haftada bazen kız bebe organı tam gelişmemiş olduğu için bazen erkek pipisi gibi görünüyor
esrskr nurdan255 anlıyorum sizi bana da 15 haftada Bi doktor kız erkek dedi başka bi doktor kız dedi vs 18. Haftada randevum var umarım netleşir arada kalmak zor
Acemiiiii nurdan255 devlet hastanesi miydi acaba? Cihaz eski miydi ? Görüntü net değilse olabilir gibi ben de korktum şimdi 😅 bizimki de değişebilir o zaman
nnuur Benim şuan 18 hafta hala öğrenemedim göstermiyor ama bu kontrolde kıza benziyor dedi doktorum beklemek zor gerçekten
nurdan255 Acemiiiii ewt devlet hastanesi cihaz ilk bakıldığım eskiydi bu yeniye benziyordu kafam allak bullak
nnuur Acemiiiii devlet hastanesi ama cihaz yeni bacaklarını kapattığı için öğrenemedim detaylı ultrasona artık bekliyorum :)