seher_edz Kızlarrrrr ehliyet sınavım var akşam 6 da bana dua eder misiniz çok çalıştım rabbim emekeleriöib karşılığını versin inşallah 🙏 6 haftalık da hamileyim halsizim bu gün de sürekli uyku hali var yaa inşallah geçtim diye yazma gelirim buraya 🌸🥺
Yeenniannee seher_edz bebişin şansına geçersin inşallah canım bende hamileydim ehliyet sınavına girince ikisini de tekte geçtim kızımın şansı diyorum 😍
seher_edz eslem2121 Yeenniannee QueenBahar_ semagnydn Deletedmom_247 ikiprensesannesi___ Deletedmom_247 damla6565 Ayy kızlar geçtimmm sınavı çok teşekkür ederim hepinize ❤️
Deletedmom_247 seher_edz aşkım yanlış anlama sakın. İnşallah iyi sürüyorsundur da geçersin. Trafik gerçekten çok kötü kullanıcılar ile kaynıyor maalesef. Bebişini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
seher_edz Deletedmom_247 aşkım daha araba değil ya yazılı sınavım bu. Gün yaşadığım yer küçük ilçe ya inşallah araba da sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum kalabalık değil
ikiprensesannesi___ seher_edz Rabbim emeklerınin karşılığını almayı nasip etsin inşallah🤲 güzel haberlerini bekleriz 😍
Deletedmom_247 seher_edz yazılıyı geçersin ya çok zor değil yazılı. İnşallah gölüne göre olur her şey 🤲
damla6565 Ben geçen gün 68 de kaldım 🥲 1 soruyla kaçırdım çok ama çok üzüldüm inşallah sen geçersin stres yapma güzel bir şekilde oku 😌
ervanur38 damla6565 youtubeda ehliyet ebru hoca var çıkmış soruları çözüyor cozerkende konu anlatiyo onu dinleyin muhakkak zaten hep aynı tarz sorular soruluyor geçersin mutlaka canm
deletedmom43191 seher_edz geçersin canim stres yapma kafan karışır tek basina araba kullanıyorsun gibi hisset araban otomatik mi vites mi