winnie_the_pooh Ben 2. El aldım. Şu an 26 haftalık hamileyim ama yine de kısacık denedim. Sanki çok az çekiyor. Normal mi bu şekilde yoksa daha mı çok çekim olmalıydı?
Aa-44 winnie_the_pooh benim ilk çocugumda çok övüldüğü için aldıgım marka çekim gücü sanki bi zamn sonra ölü gibiydi pişman olmuştum
Hepimizinsorunlarivar13_ winnie_the_pooh kullanıldıkça vakum plastiği gevşediği için çekiş gücü azalıyor normalde kuvvetli çekiyor siz vakum aparatını değiştirin farkı göreceksiniz
kimchikimdi Aa-44 Ay o zaman ne alalım ki önerebileceğiniz var mı canım bende önümüzdeki hafta eller serbest olanını alacaktım
nuryilmaz8 edannnnur niye denemesin ? Bir zararı yok insanları telaşlandırmayın lütfen doğumu başlatır diye birşey yok eğer onun için söylediyseniz
Alone Ta 8 yıl önce almış olduğum aynı marka pompayı geçen sene de kullandım ben çok memnundum parçalarını eksik takıyor olabilir misiniz o zaman doğru düzgün çekmiyor mesela valf i takmazsan ya da hortumu kısmını tam sıkı takmazsan gibi
Busraaaakkk nuryilmaz8 Meme ucu uyarısı oksidosin hormonunu tetikler bu da rahimde gereksiz kasılmaya yol açar. Hanımefendi bir de 20li haftalarda olduğunu belirtmiş erken doğuma bile gidebilir. Lütfen araştırın olur mu.
nuryilmaz8 edannnnur ben bunu doktoruma söylediğim zaman gülmüştü ne alakası var diye bende aynı görüşteyim sağlıkçıyım ne teoride ne pratikte böyle birşey duymadık herkesin farklı görüşü olabilir ama çok riskli çok tehlikeli gibi kavramlar endişe verecek kavramlar karşıda ki insana boş yere stres yüklemeyin.
Mehlika_ edannnnur evet bizede böyle söylendi hastanede. Memeden süt sağarsanız doğumda aktifleşmesi gereken bazı hormonlar aktifleşiyor ve vücut kendini doğuma hazırlıyormuş.
nuryilmaz8 edannnnur ne güzel bir sağlıkçı olarak çok güzel örnek oluyorsunuz korkutucu konuşarak. İyi günler hanımefendi inşallah ilk hamileliği olupta panik olan insanlar size denk gelmez.