gebebirhem Gebelikte kullanıp memnun kaldığınız çatlak kremleri var mı? Kaçıncı haftada kullanmaya başladınız. Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var🥰
elifsenao gebebirhem Bio-oil çatlak yağı çok rahatlatıyor 5 aylık hamileyim 3. Ayımda başladım kullanmadığım günler karnımın gerildiğini hissediyorum bu yağ çok iyi hissettiriyor
nasirova gebebirhem ben 3 aylmdan bu güne (6 aylık oldum) Yves Rosher losyonunu kullanıyorum, daha bi çatlak oluşmadı bende
ghostty gebebirhem ben yeni lierac aldım. 13 haftalığım yeni başlayacağım. Araştırmalarıma göre en temiz içeriklisi bu marka. Temiz içerikli olmayanlar çatlak konusunda daha işe yarıyor.
Eloyla gebebirhem ilk 3 ay koku hassasiyetim ve bulantı yüzünden kullanamadım ama sonrasında weleda kullanıyorum her gün. Çok memnunum. %100 doğal.
Dmadm16 nasirova merhaba, link atarsanız çok sevinirim bunların içeriğinde parfüm var ama emin olamadıö
nermn3 Çatlak konusunda krem veya yağların önlediğini düşünmüyorum rahatlatma açısından rahatlatıyor evet ben duş jeli kullanmyrm dalin sabun kullanıyorum bio oil almıştım sanki yetersiz geldi kaşıntı oldu suan vazelin kullanıyorum o kadar rahatlatıyor ki çatlak falanda yok çok şükür🥰
nasirova Dmadm16 evet benim koku hassasiyetimden dolayı ben okeyanus kokusunu almıştım, kokonat falan dokunuyor bana da. Şimdi kullandığımşn kokusu daha hafif, pek rahatsız etmiyorum. Link için bi bakayım bulursam atıcam buraya
Dlrdgn Merhaba bende mamaaura markasını sipariş verdim ama daha başlarda olduğum için kullanmadım henüz bu markayı deneyip faydasını gören oldu mu acaba
Leylalarr Dlrdgn ben 32 haftaya kadar kullanmadım bişey sonra hafif çatlamaya başladı karnım bu kremi sipariş verdim.Sanki biraz durdurdu gibi şuan 34 hafta oldu öyle aman aman ilerlemedi çatlağım.Erken kullanmanın da faydasını görürsün diye düşündüm