samira555 merve02312 evet arkadaşım aynı öyle oldu doktor Vajinal ultrasonla baktı hemde ve kese düzensiz sağlıksız gebelik gibi gözüküyor dedi ve bebiş sağlıklı kesede normal bebekte gözüktü bence bekle
Blueeberryy Baska doktorada git bence bide biraz beklesen daha iyi olur sonradan gorunende oluyo burda duydum
merve02312 samira555 valla inşallah ya artk umudum kalmadı kac haftadır hiç gelisme yok 8 haftalık oldu bebek yok kese cok düzensiz ve kan varmış içinde
merve02312 samira555 2 gun once gittim 3 4 doktora gittim kac haftadır ayni gelisme yok yarın yine gidcm sürekli erteliyorlr
miniksusamtanemm beta değrlerinde mi düzensiz? ay inşallah tabbim sağlıklı ilerletir bebişini kucağına alacağın günleri de nasip etsinn inşallaahh
merve02312 miniksusamtanemm betam da iyi artmamış heralde 5 kasimda 3984 du 19 unda 48 bin daha baktirmadm kese haftalardır duzensiz bozuk bebek de yok içinde hic gelisme yok içinde kan varmış daha bilmiyorum. Amin cok sağol güzel dileklerin icin Allah razı olsun ❤️
miniksusamtanemm merve02312 benimde beta yavs artıyor. 15 kasım 56,88 18 kasım 86,88 20 kasım 120,44 27 kasım 291,04 bende korkuyorum 🥹 Ama Allahtan umut kesilmez. Her şey ondan. inşallaahh ikimizde sağlıklı haberler alırız 🤲🏼
hippynurphy Merhaba benimde düzensiz keseydi hatta kanamam vardı sonra lekelenmeye cevirdi doktor agır progestan tedavisi verdi 1 hafta sonra düzeldi benimde kanama alanım vardı Allaha sükür düzeldi ama lekelenmelerim hala devam ediyor dinleniyorum hic iş yapmıyorum ve bol bol su içiyorum