Mutluluk_21 Amin inşallah teşekkür ederim çok keşke herkes sizin gibi olsa allahım gönlüne göre versin sağlık al kucağına evladını 🫶
ghostty Mutluluk_21 kalpten istemediğinize ve sinirden söylediğinize eminim. Bir şey olacağını sanmıyorum. Kendinizi üzmeyin. Bebeğinizle konuşup onu ne kadar istediğinizi söyleyin🤗
ErsBegAs Mutluluk_21 dua kapın o an açıksa olur diyorlar.. ama bir anne nasıl böyle bir beddua edebilir ki evladına ya? Ne kadar sinirli olursan ol bu nasıl denilebilir aklım hayalim almıyor benim ya!! Eminim isteyerek değildir ama ne olur ağzınızdan çıkana dikkat edin.. Allahım kabul etsin tövbenizi
Mutluluk_21 ErsBegAs demekki bazen edecek duruma getirebiliyorlar. Hani bazen insanın eli ayağı birbirine dolanır da kendinden bağımsız hareket eder bazen dilimizde öyle oluyor.
Mutluluk_21 Zaten ağzımdan çıktı diye çok kötüyüm ki aslında kendime etmiştim düşük yapar ölürüm kurtulurum sizden dedim heralde düşüğün onlarında ölmesini istemek olduğunu bile idrak edemedim bir daha mı asla
Senacanblt_ Mutluluk_21 o kelimeyi kullanacak kadar neye sinirlenmiş olabilirsin ki o yavrucağın ne suçu, var
Mutluluk_21 Senacanblt_ onun bir suçu yok tabiki zaten bende kendimi onun için harap ettim neye sinirlendiğim yada ne çektiğim kısım beni ilgilendirir ki açıklasaydım en üstte açıklardım Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Senacanblt_ Mutluluk_21 amin hepimizin evladını inşallah siz iyi bir araştırın ne yapılması gerekiyorsa ❤️
mombabydad Mutluluk_21 bence canınızı sıkmayın , son güne kadar istenmeyen , düşmesini isteyen bi sürü gebe oluyor ama hiç de bişey olmuyor .