bebeklerim__ damla6565 sütüm artti , kalitesi arttı. , mamaya bıraktık o kadar sütüm var ki sağıma yetişemiyorum 777 aldım kabul ettim
Elifinizz5461 damla6565 Rabbim şifa versin inşallah canım umarım faydasını görürsün Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah seninde bebişin olsun. İnşallah güzel haberler alırsın 🤲💕
ayseduley Benimde 6+6haftamdayim kese etrafinda kanam var insallah gecer ve bebegimi sagliklan kucagima alirim duam bu allah isteyen herkese nasip etsin amin 🤲sagliklan kucagima alirim insallah🙏🤲🫶
[silindi] damla6565 hayıt tohumu bu ay sana şifa olsunn inşallah🥰 bat 1 aralık umarım bu seferde negatif görmem 🤲
yaseminkarakus0728 damla6565 benimde adetim gecikti bayaa tarlusal içiyorum umarım adetim sökülür ve klomen başlayıp çatlatma iğnesi yaptircam
ipek63yldz_ damla6565 Rabbim tez zamanda güzel haberler verdirsin istiyen herkese bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine 🤲🏻🤲🏻 Bende ailemle borçsuz huzurlu sağlıklı bir yıla giriş yapmak istiyorum #manifest aldım kabul ettim 🤲🏻🤭 Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın 🤲🏻