linameliss Kızımın adı Aden Lina şuanlık oğlumun isminde göktuğ diye düşündük ama hala kararsızız önerisi olan varmı ya bulamıyoruz bir türlü ☹️
beyzzsenturkkk linameliss haftaya öğreneceğiz cinsiyeti erkekse Alparslan kızsa Lidya ya da Beril olucak
Aloska linameliss Atahan ismi benim favorilerimden balım anlamı harf sıralaması gücü dört dörtlük 🥹💙🫶🏻
linameliss beyzzsenturkkk Alparslan’ı eşim çok istiyor daha doğrusu eşim aslan ismini çok istedi ben beğenemedim ilerde dalga geçilme durumundan dolayı Alparslan değil de alpaslan dedi bu sefer oda çok kaba gibi geliyor hiç bi türlü beğenemiyoruz ya🤯
beyzzsenturkkk linameliss alpaslan bi yavan geliyor ya ama Alparslanın sanki bi şeyi var icimde cagrıstırdıgındı hissettirdigi bu ismi de esim begendi o söyledi benimde cok icime sindi yiğit delikanlı erkek gibi bi erkek ismi gibi geliyor çok kanım ısındı🥹😂
idfhatice beyzzsenturkkk siz Antepli misiniz yavan kelimesi genellikle her yerde bilinmez burada kullanırlar da merak ettim 😇 benim oğlum da Alparslan bu arada
Aloska beyzzsenturkkk ayyy cinsiyeti ne olursa olsun ikisi için bulduğun isimlerde çok güzelmiş balım adıyla yaşasın sağlıklı bereketli huzurla gelsin
beyzzsenturkkk idfhatice giresunluyum😂 yemekler icinde kullanıyoruz hani saman gibi yavan bi tat gibisinden ilk defa sizden duydum kimse kullanmıyor mu bu kelimeyi
idfhatice beyzzsenturkkk biz bir iki kullanınca çok şaşıran oldu da Antep’e aittir gibisinden konuşulmuştu yanyak yavan gibi kelimelere şaşıran çok kişi görmüştüm 😀
beyzzsenturkkk Aloska insallah sağlıkla gelir 1 kızım var tekrar kızım olmasını cok isterim ama herkes erkek diyor yinede ismini bulduk bıraktık artık hangisine kullanmak nasip olursa 💕