psaahh Şiddetli boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı ve öksürük vardı. KBB doktoru augmentin yazmıştı kadın doğum doktorumda kullan dedi. Augmentin kullananlar var mı
hippynurphy psaahh bende diş ağrım için kullandım en uygun olanı vermis doktorunuz rahatlıkla kullanın
Herseydenbiktim psaahh Disim ağrıdığı için kullanmıştım doktorum kullan dedi ama ben sadece 4 kere içtim oysa hepsi bitecekti bence birkaç kereden sonra hafiflerse icmeyebilirsin🥹💖
psaahh hippynurphy teşekkürler bitirip bitirmeme konusunda ikilemde kalıyorum hep crp 39 çıkmıştı bende
[silindi] Kullandım hatta hap içemediğim için suda eriterek kullandım dişim için 😂 şimdi yine diş ağrım başladı doğuma 3 hafta kaldı napcam bilmiyorum yazar mı yazmaz mı doktor bakalım😂
psaahh [silindi] Allahım yardımcınız olsun. Yazar muhtemelen napalım valla ilaçsız da geçmiyor, dayanılmıyor 🥲
[silindi] psaahh aynen öyle valla baktım yazmıyor 1 hafta daha erken alına bile götürürüm meseleyi dayanılcak gibi değil, 3. Kez diş sorunu yaşıyorum bu hamileliğimde
eladmn00 [silindi] diş ağrımda kullandım canım sorun olmuyor dediler durulacak gibi değildi zaten iyi ki kullanmışım
duygunurs En güvenilir antibiyotik gebelik ve emzirme doneminde cok kullandim maalesef çünkü sürekli hastaydim. Elhamdülillah kızım 8 yaşında korkmayin hepsini bitirin ve duzenli saatte kullanin
karennnnn psaahh ben bir haftadır aynı şikayetlerle hastalıktan ölüyorum resmen ama dört doktora gittim üç eczaneye gittim hiç biri bir şey önermedi. Size nasıl vermişler. Valla verselerdi ben de kullanacaktım ama kimse yazmadığı için maalesef ki alıp kullanamadım. Hastalığım hala devam etmekte 🙄
psaahh karennnnn ben kulak burun boğaza gittim çünkü artık öksürmekten karnım kasıklarım çok ağrımaya başladı tehlikeli olmasından korktum. Kendi kadın doğumcum dışında ve KBB doktoru dışında 3 4 doktora daha teğit ettirdim ilacı hepsi kullanabilirsin dedi yetmedi buraya yazdım😂Yani sıkıntı çıkarsa elbet biri ya fazla kullanma ya da önermiyoruz vs derdi diye düşünüyorum bir de soğuk algınlığı olduğu için biraz enfeksiyon da çıkmıştı ben de ve o daha tehlikeli diye okudum her yerde
karennnnn psaahh valla çok iyimiş, peki hap olanı mı şurup olanı mı? Antibiyotik olduğu için reçetesiz de alınmıyor ki gidip alayım. Şansıma karşıma çıkan bütün doktorlar yazmadı. 😔
handan3958 psaahh Bende aynı şekilde şiddetli boğaz baş ağrısı öksürük burun tıkanıklığı vardı ilaç içmemek için oldukça direndim ıhlamur ballı süt falan fakat git gide kötüye gidince doktorun verdiği ilaçları kullanmak zorunda kaldım bir burun spreyi bide bu antibiyotikten içtim anca öyle geçti hamilelikte kullanılabiliyor canm sıkıntı yok içmeyip hastalığı ilerletmek daha kötü hatta ondan daha çok etkileniyormuş bebek çok geçmiş olsun Allahm acil şifalar versin