Eflinisa Aylinannesi birşey olmaz canım önemli olan sağlıklı olması ben o kadarda dikkat ettim süt muz kaşar soda ama hiçbiri fayda etmedi
Aylinannesi Eda0509 nerdesin canım ya yazamadım bugün pek bayadır girmemiissin sende iyisin imsallah ?
Eda0509 Aylinannesi iyiyim cnm geldim 😙 ne bilim bir kaç gündür keyfim yok telefonumu elime almak gelmiyor içimden
Aylinannesi Eda0509 Allah allah bi sıkıntı yok dimi 😕 iyi ya tel kafayı yedi kapandı acamadım bian 😱😊 mide yanmasıyla takılıyoz işte bapalım🤷🏻♀️☺️
Eda0509 Aylinannesi yok cnm iyiyim de bu aralar öyleyim hiç bişey yapasım gelmiyor. Halsizlik gibi birsey var. Mide yanması için bisey yapılmıyor demi gerçi soğuk süt içince iyi gelir derler ama bilmiyorum yinede
Azrazerin Aylinannesi bizde 34 +3 olduk şimdi 34 te tam gittm 2650 gr 47 cm dedi siiznde 2300 küsur işte doktor nesine takılmiş☺️Gayet iyi merak etmeeyin kokrutmayın kendinizi akışına bırakın
Eda0509 Aylinannesi aynen cnm hormonlar 😂 mafediyor ya sorma.. Yapcak bisey yok o zaman kuzum. Doğana kadar ses çıkarmıcaz artık. Gelsinde hayırlısı ile popolarini ısırırız 😂
Aylinannesi Eda0509 kıyamam🙈😊 aynen yapcak bişey yok alıştım artık🤦🏼♀️ Isıralım ya hala şaka gibi geliyo bana anne olucam inanamoooruumm🙈😂
Eda0509 Aylinannesi ay şeyi izliyor musun ya. Foxta ilk buluşma var 😂😂 yazık şaka yapıyorlar ama sinir ediyorlar 😂
Aylinannesi Eda0509 şuan izlemiyorum ama izledim tüm bölümleri😂 ben olsam pis dalrdım o kızlara yine iyi dayananlar var😂😅
Aylinannesi Eda0509 😂😂 iyi yapıyosun canım Allah hep güldürsün🤗 benim gözlerden uyku akıyo ilk defa bu saate bunu değerlendirip uykuya cekiliyoeum hayırlı gecelr canım❣️☺️ İyi seyirler🙃
Eda0509 Aylinannesi iyi geceler kuzum 😙😙 bende uyurum birazdan. Benimde uykum var azcık 😂 sabah erken kalktım ondan. Yarın görüşürüz cnm