Aylinannesi Ates3333 masallah canım ya boyunu söylüyomu doktor ben soruyorum göstermiyo diyo cihaz eskide değil gözükmez diyo 😒
Ates3333 Aylinannesi benim doktorum söylüyor ultrason da haftasının kilosunun yazdığı kağıtta fl (uyluk kemiği) 7ile çarpınca boyu çıkıyor canım
Aylinannesi AcemiAnneee Allah bebeğini sana bağışlasın annesi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin haklısın insan etkileniyo ister istemez 😕
Aylinannesi Ozy valla aynen canım biri öyle diyo biri böyle 🤷🏻♀️ Ye ye bol bol ye aç karnına ye muzu sütüde sabah aç karna bide yatarken iç kilo aldırıyomuş öyle yedikten sonrada sol tarafına yatcakmıssın insalah sağlıkla vaktinde doğar üzülme 🙏🏻🙏🏻
Aylinannesi Sura2 burası olmasa zatenn şuan kafaya takmaktan işin içinden cıkamazdım Allah razı olsun hepinizden 🙏🏻🙏🏻
Aylinannesi asilsmom ne diye baktı yani senmi söyledim yoksa rutin kontrol gibi bişeymi bende yumuşama varsa bilemem de he 🤷🏻♀️🙈
Aylinannesi Zgekomur 😍içimi rahatlattınız valla okuduklarımdan sonra takmıyorum Allaha emanet canım 🤷🏻♀️
Duyguanneoluyor Aylinannesi 33+1 haftalığız bizimkide 2.300 dedi doktor bugün çokda bi eksiği yok bnce kuzum sıkma canını
Aylinannesi Duyguanneoluyor öyle canım haklısınız ☺️adamda iyi aslında terslemiyim bari güzel doğurtsun🙈😂
031965 asilsmom ilişki de yumuşatıyomuş sperm özellikle ama biz hep riskliydik ilişki olmadı 🤷🏻♀️ Sende eğer olduysa o da sebep olmuş olabilir