Zehrazrl Aylinannesi benm ıkız bırı 2 kılo dıgerı 2280 2 kılo olana bıraz zayıf dıgerı haftasıyla uyumlu dedı
Zehrazrl Aylinannesi amiin ıns zayıf olana benmde canm sıkıldı bırde erken dogum rıskım var ıns toparlarlar zamannda gelırler
Aylinannesi Zehrazrl Amin insallah Allahım sana bağışlasın bebeişlerini sağ sağlim kucağına al insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Maviyesil121212 Aylinannesi benim 34+3te 2500 grdı hatta iri mi olacak diye post açmıştım :) hiç takılma gayet iyi 200 gr da neymiş ya doktorun da abartmış
Aylinannesi Maviyesil121212 anam ne bilim işte bide üstğne laf edince tersliyolad sonra 😒🤷🏻♀️ Kacıncı hafta tam olarak dedim 33 34 diyo ee insan net bişey söyler ben 34 olarak hesaplıyodum bikez daha sorunca söyledi tam 34 diye 😒
Maviyesil121212 asilsmom rahimde yumuşama başladığını nasıl anladı canım çatı muayenesi falan mı yaptı
Aylinannesi SeymaTevfik hurmayıda yemeyin erken doğum olur filan diyenler oldu öyle değilmi ben hiç yemedim🤷🏻♀️
Sevim010 Aylinannesi senin ki maşallah çok çok iyiymiş benim ki 2175 gr dı toparlar tabi hiç merak etme doktorların. Her dediğine inanmıyorum ben ne yalan söyleyeyim.
Aylinannesi Sevim010 valla Allaha emanet ya işte insan duyunca takıyo kafaya baska bişey değil 😕 kac haftalıksın suan canım
031965 asilsmom 30. Haftada yumuşamam başlamıştı, 32de açılmam da başlamış 34. Haftadayım doğurmadım. İçin rahat olsun 38i filan rahat görürsün inşallah
SeymaTevfik Aylinannesi kuzucum çok yemeyeceksin günde bir ya da 2 tane bir sabah bir akşam ye sabah özellikle bir hurma bir muz ye inşallah güzelce kilo alır bebeğin korkma hiç daha var doğumuna🤷🏻♀️❣💕
Esmaky Aylinannesi hic uzulme ben 34 haftalkken 2500 kilisu suanda 3 kilo ayin 18 nde doğum var 3:700 olur dedi doktor hc canini sıkma saglkli olsunlarda onemli olan o
Aylinannesi Esmaky maşallah🤗tabiki sağlıklı olsunlarda her kulaktan bi ses cıkıyo Allaha emanet sonucta napalım🤷🏻♀️
Gnll35 Aylinannesi 33 haftada 1850 çıktı kilosu bebeğimin iki hafta geri dedi doktorum. 10 gün sonra kontrole çağırdı. Ben 35. Haftam bitiyor. 5 gün sonra gidicem illa kilolu olmak zorunda değil sağlıklı olsun yeter benim için.
Ates3333 Aylinannesi 34+1 bugün gittim doktora 2.400 46cm bence normal seninkide saglıklı olsun doğduktan sonra alır
Aylinannesi Ates3333 masallah canım ya boyunu söylüyomu doktor ben soruyorum göstermiyo diyo cihaz eskide değil gözükmez diyo 😒
031965 asilsmom cm olarak söylemedi, baktığında çok az açılman var dedi sadece. Sende açılma var mı ?