Aylinannesi QuenMom oluyomuş demekki 🤷🏻♀️ Hamile oldugumuzun farkına vardı ama şükür kalp kırdı hakka girdi..gerek yok böyle seylere.. neyse daha da davosa gelmem 😂
Eda0509 Aylinannesi inşallah kuzum ya. Benim eltimde sezeryan oldu pek ağrısı olmadı ama yinede herkesde aynı olmaz ağrı. Hayırlsıı ile doğsunda kuzucuk 😘
Semraylmzr Aylinannesi bende 33 haftada gittim 2.100 dedi normal kilosu dedi sana bakarak asıl benim bebeğim zayıf kalıyor bence gayet normal bebeginy
Aylinannesi Semraylmzr yok canım seninki haftasına göre iyi işte benim 34 te 2.300 dü aslında ikiside gayet normalde dr a göre az gelmiş demekki🤷🏻♀️
Ersozburcin Aylinannesi doktorum bana ben boşuna o kadar okumadım illa bir kulp bulurum demişti gülerek 😂 biraz tatminsiz olabilirler organik yüzde yüz bulamazsın ama migrosta organik sarıyorlar ne kadar organik tartışırız tabi ama işte 🙈😂
Aylinannesi Ersozburcin hahah dokotra bak sen 😂 hmm alıyım bari kontorle gidince saol canım 😊 artık Allaha emanet napalım 🤷🏻♀️ Yeterli kiloyla doğsunda sağlıklı
Oglanannesi11 Aylinannesi ben 35+4 üm 2850 kilomuz normalmiş devlette öyle dediler özele gittiğim de bi kaç gün önde gidiyor felan dedi. Bana göre normal bile ayni aşırı kilolu olmasına gerek yok ki sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra emzirip kilosunu kontrol sağlarız 😊😊
Aylinannesi Oglanannesi11 bende 35+4 üm🤗 persembe gitcem bakalım kac kilo oldu ya . Masallah Allah bağışlasın aynen yapcak bsey yok 1 kilo doğan olmus an önce gördüm üzüldüm ya yinede şükürler olsun 🤷🏻♀️
Mrv133 Aylinannesi hayır canım ben de 34+2 de gttm 2260 dedi normal dedi doktorun neden öle demiş anlayamadım 🤷🏼♀️
Aylinannesi Mrv133 valla bilmiyorum canım her doktor farklı demekki bide gelişmezse yani kilo almazsa erken alırız bebeği dedi sanki büyük bi sorunmus gibi 🤷🏻♀️ Adam iyi aslında ama üzdü beni 😒 ama suan geçti takmıyorum persmbe cabuk gelsinnn
Nalanktl Aylinannesi ya canım zaten ultrason birebir sonuç vermez ki. 200 gram eksik olsa ne olacak fazla olsa be olacak. Benimki de 2 hafta büyük gidiyor şekerden olmasından korkuyoruz. Takip ediyor doktorum hepsi ayrı bir dert 3 :)
Aylinannesi Nalanktl haklısın valla öyle olsa bi dert olmasa bi dert 🙈🤷🏻♀️ Sağlıklı olmaları önemli bakalım 💙😊