beyzzsenturkkk papatyakokulugece kusmaktan yapamıyorum yine makarna haslıyorum az önce tam da keske biri yemek yapsa da cagırsa bizi diyordum icim dısım makarna oldu of yemek yapmayı özledim
merve__12 papatyakokulugece bende burda bekliyim fikirleri 😅 kıyma çıkardım ama ne yapacağımı bilmiyorum
suragungor papatyakokulugece dunku yemekler var pilav, firinda patatesli bezelyeli kofte, yayla corbasi yanina cacik yapcam
azra01 papatyakokulugece güzel olur cnm afiyet olsun bende dün patlıcan kebabı yapmıştım biraz kaldi yanına bir çorba yapabilirim
GokAnne Bende kıyma çıkardım ne yapacağımı bilmiyorum etten soğudum bugün göze alıp çıkardım umarım kıymadan midem bulanmaz. Şu meşhur döneri mi denesem klasik oturtma kı yapsam kararsızım😂
beyzzsenturkkk papatyakokulugece kv görüşmüyorum zaten ben istanbuldayım o ardahanda😄 kimse yok burda annemde küsmüş çocuk gibi küsmese de hayrı yok 😂
Ozgemlym papatyakokulugece Az önce kocam sağolsun kurtardı beni 😂 Kızım somon çok seviyor somon yap dedi yanına sos ve fırında patates 🥰