Elifff123 2 gündür burun tıkanıklığı var ilaç kullanamıyorum nasıl geçer gece uyutmuyor nefes alamıyorum artık boğazımda da yanma ve kaşıntı var
Mucizenintakendisi Elifff123 maalesef ben 1 haftadır cekiyorum :(( geçmiyor hele şimdi öksürüğe cevirdi:(
YagmurDaskn Elifff123 Eczanelerde burun bandı satılıyor. Ben kullanıyorum acayip rahatlatıyor. İlaç içermiyor onlar kullan bence ama yapışkanına dikkat et eline bir kere yapışsa buruna artık yapışmaz. Direk aç koruyucusunu burnuna yapıştır eline alarak yapma
Lionyez 23 haftalık Gebeyim. 5. Haftadan beri burun tıkanıklığı yaşıyorum. Bebekler için önerilen burun tıkanıklığı acikci su kullandım. Çaresiz doğumu bekliyorum 😂
Fatosozer 29 haftaligim 🤰neredeyse 2 aydır burnum tıkalı yaşıyorum 🙈 deniz suyu falan hic iyi gelmedi sadece burun bandi kullaniyorum gece yatmadan önce takıyorum çok şükür o rahatlatıyor beni .
PembeKoala Benimde çok tıkanıyor gece kalkıyorum evde dolaşıyorum biraz yada camı açıp hava alıyorum o şekilde açılıyor ama sabah uyandığımda yine tıkalı oluyor bıktım valla