Aaayseeert Anneolucamm aminnnn çokça aminnnn 🫶🤲 bebişim yaşasaydı bu ay doğacaktı belki onun hatrına Allahım tekrar verir
Anneolucamm Aaayseeert Rabbim büyük ne gelirse razıyız stres yapma yeter Allah’ın izniyle pozitifi göreceğiz :)
Kubra-1997 Anneolucamm yarın ki kan tahlilini bekliyorum sağlık ocağjnda verdiğim için kanımı 1 gün bekliyorum sonucu ama çok şükür iyiyim Allah herkesin kalbindekini versin inşallah
Anneolucamm Aaayseeert ya öyle de ne bileyim sürekli içimde bir şey sürekli bir ağlama isteği anlamadım bende
Anneolucamm Aycicegim çıkmazsa şimdiden çok üzülürüm ya :( belirtileriniz vs var mıydı hatırlıyor musunuz
Aaayseeert Anneolucamm valla bende sürekli olmadı falan diye düşünüyorum. Herkes çifter çifter doğuruyor canım sıkılıyor kıskanmak değil ama ne bileyim ya
Aycicegim Anneolucamm yok maalesef hatırlamıyorum 4buçuk yıl oldu ama çok hissetmiştim benimle olduğunu 🫶🏻
seynepon Anneolucamm bugün transfer günümm😇 pozitif gören arkadaslarımız olmuş bile gözleri aydın bizim gibi bekleyenler de hep pozitif görsün inşallah😍