Ehjfjsjs ozlemyilmaz60 evet canım farklı oluyor bnm doğum yaptgm medicalde perinatoloji yoktu adanadaym ben baska hastaneye gittim tarama için
zehrakrdg ozlemyilmaz60 ekim ayının sonunda yaptırdım 5600₺ ama benim gittiğim vm medical parktı fark olur mu bilmiyorum
elinaz1 ozlemyilmaz60 bende tokattayım medikale gidiyorum doktorumun kendisi yaptı detaylıya daha gitmene gerek yok dedi
burcu0112 Ehjfjsjs bende adanadayım medikale gidiyorum burcu hocaya detaylıya hangi doktra gittiniz acaba
Ehjfjsjs burcu0112 bende ümit hoca takipliydim canim doğum yaptım cok memnun kaldım o hastaneden :) murat hoca da cok iyi hatta baya iyi detaylı taramasindanda ben memnun kaldım
ozlemyilmaz60 elinaz1 doktorunuz kim bu benim 3. Gebeliğim ikisinde de Mehmet hocaya gittim o kendi odasında da detaylı şekilde baktı ve perinatologta baktı çok şükür bir şey yoktu ama benim çevreme de bu şekilde baktı tek başına kendisi bakmadı
burcu0112 Ehjfjsjs 21+1 e denk geliyor randevum ertelesemmi 1 hafta acaba yada gitsemmi merak ediyorum ertelemekte istemiyorum 🙂
Ehjfjsjs burcu0112 canım bnmde öyleydi 22+6/da tekrar çağırdı ücret ödeme dedi kalbi daha net oluyor o haftada dedi yoksa 21+2 de baktı herseyine bendede