aboutbehis Yaprakunallar Sizi umitlendirmek istemem belki farkli sebeplerden dolayi boyle oluyoruzdur ama benim de gebelikten birkac ay oncesinde boyledi. 28 gunde bir adet oluyordum hep onda bir sorun yoktu ama 5 gunden 3 gune dusmustu ve akan kan da azalmisti. Belki yasla ilgili birseydir, 30 yasindayim ben🤷🏻♀️
Deletedmom_298 Yaprakunallar benim de aynı şekilde oldu ve çok kafama takılıyor amh baktırmadım. Son 3 4 aydır 2 gün kanama 3. 4.gün lekelenme bitti..
umransag Yaprakunallar kasım ayı için ben de aynı şeyi yaşadım beş gün süren adetim 2 buçuk güne indi normalde dört senedir beş gün sürer altı aydır korunmuyoruz bebek düşünüyoruz eğer aralık ayında hamile kalırsam rahim bebek istiyor hurafesi gerçek çıkacak :)
Benimadimanne Yaprakunallar hormonların güzel ciktiysa bence sorun yok eğer kafana çok takiyorsan kadın doğuma gorun
sudeli4 Yaprakunallar ilk kez duyuyorum varsada böyle bsey kesinlikle Hurafe derim ben kendimi bildim bileli 31/32 günde bir olur döngüm , ¾ gün adet oluyorum asla fazlası yok 5. Gün asla olmaz mesela şak kesilir bide leke vs de devam etmez. Doktorada gittiğimde hep değerlerim çok normal çıkardı. Hormonsal bi durum olabilirmi sizdeki bu değişiklikler ? Bazen bir ağrısı kesici bir antibiyotik bir ilaç bi duygu durum değişikliği bile bu döngüyü değişebiliyor ya
Yengec07 İhtimaller,kist ,yapışıklık,kronik endometrit (rahim kalınlaşamaz enfeksiyon yüzünden) ,troit,prolaktin yüksekliği,rahimde yara Benimde 1 gün sürüyor doktorlar hala çözmüş değil umursamıyorlarda