Talentedmom Deletedmom_808 ben şampuan ve losyon da Ecowell seçtim temiz içeriğe sahip pişik kremi olarak da çinko içerikli kremler daha iyi oluyor o yüzden Oksizinc
barnix gmzkrky90 yenidoğan döneminde sudo krem önerilmiyor içindeki bir madde yüksek olduğu için hemde bariyer görevş görüp cikde nefes aldırmıyor ebenize veya doktorunuza sorarak daha iyi bilgi alabilirsiniz tabi
gmzkrky90 barnix doktorlara sorarak tabiki daha iyisini buluruz ancak tecrübeler de önemli doktorunuzu seçerken bile arkadaşlarınızdan öneriler alın diyorlar 😅
Denizj Deletedmom_808 tamamı weleda. İçerik temiz kimyasalsız gönül rahatlığıyla kullanıyorum.hamileyken uzun araştırmalar sonucu karar vermiştim. Bayağı yabancı kullanıcı yorumlarına varana kadar. Ancak tr de fiyatları uçuk 🥺
derya4554 Deterjan şampuan ve pişik kremini siveno aldım Temiz içerikli ve kullanan arkadaşlarım sa memnundu İncia da güzel diyorlar
Silaaaamom2025 Deletedmom_808 mamaura aldım ben her ürününü yumuşacık yapıyor bebeğimi bitkisel olduğu için elini ağzına soksa bile sorun olmuyormuş
carolina07 Pişik kremini nivea kullanmıştım ilk çocukta bebek yağını da. Deterjan hiç kullanmadım doğduğundan beri oğlumun çamaşırlarını duru granül sabunla yıkıyorum hem katkısız doğal hem mis gibi kokuyor 2. Bebekte de devam edicem