busra34__ flover0 her doktor farklı söylüyor bunu doktorunuza sorun daha iyi olur ben başta bir kere kullanıyordum sonradan 2 ye çıktı
busra34__ daisymom_99 merhaba benim de 11 . Hsgtada kanamam olmuştu öyle başladım ilaca bel ve kasıkta ağrı yapması normal bende kuyruk sokumu kısmında da ağrı olmuştu şükür şuan geçti yarın 21 haftalık olcaz ama rahim ağzı yüzünden hala progestan içiyorum
daisymom_99 busra34__ geçmiş olsun🌸 bende 15 haftalık oldum kontrole gittiğimde bakacak doktorum inşallah geçmiştir kanama alanım ona göre umarım keser ilacı çnki çok sancılanıyorum 🥺
Fuunndaaa flover0 herkesin kullanımı farklıdır doktorunuza sormanız lazım mesela ben doğuma kadar günde 3 kere kullanacağım
XMirageX Bitene kadar kullandırtıyorlar genelde. Risk devam ediyorsa tekrar yazıyor. Ben 12. haftada başlamıştım 34 oldum hala devam ediyorum. 36 ya kadar devam dedi doktor.
busra34__ XMirageX bende aynı ya 12 de başladım resmen 21 oldum devam 2 kutu daha yazmış🥲 sizde ne riski vardı
XMirageX Benim baştan beri lekelenmem vardı. Sonrasında 12 gibi kasılmalarım başladı. 25. Haftada doğumum başladı, ilaçla durdurdular çok şükür. Şimdi yine kasılmalarım düzensiz devam ediyor. Çok şükür iyi ilerlettik.
dika XMirageX doktorunuza mutlaka ciğer geliştiricisinden bahsedin Allah korusun erken doğum olursa ciğerlerinde bir sıkıntı olmazsın benim 27 haftam da doğum sancılarım geldi açılmam yoktu 2 gün hastanede yatış sonra tekrar sancım çoğalınca 31 de 2 doz ciğer geliştirici iğnesi vuruldum ve 35 haftama 4 doz vuruldum 36 haftada doğum yaptım çok şükür hiçbir problem oluşmadı
XMirageX dika 25 haftada iki doz yapılmıştı. 25 den beri haftalik kontrole gidiyorum. Geçen hafta tekrar konuştuk ciger geliştirici konusunu. 36 dan önce tekrar yapmamız gerekebilir dedi ama Şu an için gerekli görmedi.
XMirageX dika insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp, en güzel şekilde büyütürüz. Çok teşekkür ederim.
daisymom_99 hshm hastanede 2 gün ağızdan aldım taburcu ettiklerinde fitil reçete etmiş şuan fitil olarak kullanıyorum..