katre1 Kizlar selam 20 haftalık gebeyim yatakta dönerken,bazen yürürken kasıklarımda ve böyle vajina yanlarında ağrım oluyor var mı böyle bir durum yaşayan ? Normal mi kontrole gitmeme daha var
Leontiine katre1 normal canım benimde 17-18. Haftamda başladı 34 haftalık olduk hala devam doktorda biliyor yapacak bir şey yok dedi😆
suletutkun katre1 çok normal, bende 15.haftada başladı suan 28.haftadayım hala devam ediyor. Bebegimde aşağıda olduğundan dolayı ekstra siddetli oluyor. Doktorum herhangi bir sıkıntı olmadığını ve kas yapısıyla alakalı olduğunu söyledi
Mucizem_63 katre1 o haftalarda benimde oluyordu , ilerleyen haftalarda yine olacak normldir yinede Dr danışın
syhndnzl Normal diye biliyorum bu durum bağların gerilmesi kaynaklı bende 21 haftalığım bende de oluyor bazen ama devam ederse yada artarsa bence bi doktora gözükmenizde fayda var içiniz rahat eder
katre1 Leontiine Bir problem olmasın da buna da razıyız 🥹 bel ağrım fln oluyor insan ister istemez korkuyor burda okuduklarindan ya da internette okuduklarindan neler neler yaziyolar
Leontiine katre1 olmaz canım doktoruna sor tabi yinede ben doktora söyledim dedim yürürken zorlanıyorum bile bazen canım çok acıyor tek yapabileceğin magnezyumu ikiye çıkartmak dedi o da bir işe yaramayacak dedi ve yaramadı da zaten bebek kilo aldıkça baskı artıyor malesef