Elfidanur Ceku256 o nefes daralması bende akşamları bastırıyor bazen 27 haftalığım en çok zor gelen bu da sonra tekme falan atıyor gecıyor ya 🥹♥️Unutturuyor
Elfidanur Papatyaaam1 son haftalar duygusal olurum ben suan bıle her şeye ağlıyorum esım yanımda sapırdatarak yemek yedı dıye ağladım geçen 😂😂😂sımdı kı düşüncelerim daha duygusal aynı bedende kalacağımız son üç ay sonrası kucakta ayyy bence özel ya 🥲🥲
Papatyaaam1 Elfidanur özel tabıkıde ama son haftaların ağırlığı bıraz zor gecıyor bebek hergun kılo alıyor bazen kendımı taşıyamıyorum yürürken canım yanıyor
Elfidanur mlkunal 🤣🤣🤣benım kı ıkıncıyı hemen pesıne ıstıyor ama ben bır ıkı sene ara vermeyi düşünüyorum kendımı de toplamam lazım
mlkunal Elfidanur ya bizimde 2 sene oldu oğlum 25 aylıkken hamile kaldım eşimin isteğiyle benim pek gönlüm yoktu işte ama bu sefer de krizleri başladı çok zorlanıyorum tuvalet eğitimini vermek istemiyor falan bence 3-4 ideal😥
Seyda-06 Elfidanur 32 33.haftadan sonra vücudum ağırlaşmaya başladı ağrılar başladı 6.haftadan 25.haftaya kadarda kusmalardan rahat edemedim
Elfidanur sedasusu ayy selam olsun bizdende 27. Hafta 😂😂hergun sısıyorum gün gectıkce kıyafet bulamıyorum giymeye 🫠
Elfidanur honeyandsun ayy mide bulantın falan mı başladı 😃daha basındasın askım ama emın ol hamılelıge alışıyorsun gülüyorum çünkü arada hala mıdem bulanıyor duygusallık basıyor
Seyda-06 Elfidanur her yanı zor gerçekten. Kaynanamın afgan komşusu var diyormuş sizin kadınlarınız çok nazlı 35 yaşında 6 tane doğurmuş dolmuşa bindim gittim doğurdum geldim kendim diyormuş bizde bi tuhaflık var heralde 😀
Seyda-06 Elfidanur dolmuşa binsek ağrıdan orada bile bize seferberlik ilan ederler nasıl nazlanmayalım😃😃
kizinaasikanne Elfidanur ilk hamileliğimde ilk 3 ay yatmıştım o zaman zorlandım bu hamileliğimde henüz 6. aya girmek üzereyim. Bu altı ayda yine zorlayan ilk üç ay oldu neden çünkü mide bulantısından 🫤
zelih8a8wa Elfidanur 9 10 11 haftalar o bulantı ne zordu allahım kimseye yaşatmasın aldığın nefesin bile hayrı yoktu allahımın gücüne gitmesin ama cok zordu şükür geçti şuan 17 haftalığız🥺