bebeklerim__ ay o islrr karışık ya😂 ya kaynananin ilk evliligi degil ikinci esim ilk evlilikten olma kaynana tekrar evleniyor yanında esim 6 aylikken geliyor evlendiği kiisi yani kayinbabam esimi 25 yaşına kadar büyütüyor kayinbabanin da ilk esi öldüğü icin kaynana ile evleniyor kayinbabanin ilk evliliğinden 5 çocuğu var eşim de burda büyüyor kaynananin ilk eşi eşimi istemiyor aldırmasini falan istiyor kaynana aldırmıyor doğuruyor burda kayinbabam üstüne falan yazdiriyor onun soyadını taşıyor elinde büyüyor esimde benimle evlenmeden önce ev yaptırıyor hemen suan kaynanain evjnin yanına esim gitmek istemiyor babasini birakmak istemedigi icin minnet borcu gibi sonra benimle evleniyor esim borc harc evimizin esyalrini alıyor suan evimde var esyalrimda sadce oturmak kalıyor suan oturamama sebebim kayknbabain 5 çocuğu eşime dna testi davasi açıyor mallardan almamasj icin esimin yaptırdığı evde kayinbabanin üstüne ona da göz diktiler esimde ev benim olana kadar eve cikmam diyor suan mahkemeyle falan uğraşıyor anliycan gurur yapıyor yanan yjne ben oluyorum bu şekilde canım anliycan evimde olsa kaynana bizle yaşamak istiyor egerki esim evi alırsa orssi bize yetiyor falan filan diyor acayip sinirimi bozuyor pis kadın