kimchikimdi LadyX Bana kötü bir hafıza bıraktı ve olur olmadık düşünüp kendime zehir edeceğim bi geleceğim oldu, özür dilemeyi de sevmiyorum amaaaa eskisi gibi canımı acıtmıyor. Mutluyum, çok şükür 🥹🌸💖
Gnr123 LadyX evlenmek. Ciddi söylüyorum. Kariyerimi yarıda bırakıp evlenmek. Hiç iyi hissetmiyorum. Önümü göremiyorum. Hamileyim ve berbat bir dönemdeyim.
LadyX sevimlipandahii bu erkekleri hiç pohpohlamayacaksın şımartmayacaksın tepemize çıkıverirler animallah 😅
ErsBegAs LadyX Ayy… Geçen sene bu zamanlar eski arabamızı satmak 🥲 Keşke elimizde tutsaydık üstüne bu yeni aldığımızı alsaydık.. Şimdiye o araba da değerlenirdi ev alırken kullanırdık.. Yok pahasına gitti eski arabamız 😞 Alan kişi 1 günde üstüne koyarak sattı valla taa Antalya’ya…
LadyX ErsBegAs aaaa çok kötü olmuş yaaa 🙄 keşke kalsaymış cidden. Ama demek ki o zaman satmanız gerekiyormuş
ErsBegAs LadyX yok aşkım ya satmasak da alıyorduk.. 🥲 ben dedim sıkıldım bu arabadan istemiyorum görmek falan dedim salaklık bende.. elimizde döviz kaldı o yüzden ama döviz kalmayıp araba kalsaydı daha iyi olurdu.. Dövizler harcandı gitti
daisy__ En büyük pişmanlığım her zaman babam olmuştur bazen dik başlı olmama sebep insanları terslememe neden olan aşırı sinirli olmamın sebebini bile ona bağlıyorum
Baklavaseverim LadyX Liseye açıktan yazıldığım halde okumamak hafızlık diplomamı almamak ve dersler online iken yazılmamak ya şimdi de üşeniyorum ama gastronomi okuyup ya da pastacılık sertifikası alıp bi 10 yıl sonra pastane açmak istiyorum tabi bir de babam 2 yıl sonra sana pastane açalım dedikten sonra evlenmem keşke bekleyip açsaymışım da diyorum iyi ki evlenmişim kızım olmuşta diyorum 🤣🤣
annekiz6141 LadyX Kızıma hamıleyken çok kafama takıp agladım sımdı çok pısmanım zehır etmıstım hamılelıgımı resmen 🤦♀️ ama bunda dusmıcem o hataya 🥰