angele Baloglus 6+5 olması gereken zamanda gittim 6+2 çıkmıştı bebeğim çok hafif kalp atışını görmüştüm ama duymamıştım. Bence 7. Haftayı bekleyin genelde doktorlar öyle istiyor. 6 da duymama ihtimaliniz var öyle olursa da boşu boşuna canınız sıkılır.
nlimu Baloglus 5+6 da dinletti doktor, 3 mm idi. Normalde bu kadar erken duyururlar mi bilmiyorum biz tatsiz bir sebeple gittik rahatlatmak icin acti sesi :) Kalp atimi mevcuttur sizde de
csnnm Mrb ben yeni üye oldum size bir sorum var siz benden daha tecrübeli olursunuz ben en son Kasım’da rgl oldum ve bende baş dönmesi var bide mide bulantısı ama kusma yok bide kokuya karşı hassasiyet bugün test yaptım negatif sonuç verdi sizce gebelik varmıdır lütfen cvp cerin
busonryavrusu csnnm Kasım da oldum demişsiniz Kasım ayındayız zaten gün olarak başlarında mı oldunuz ? Bide yumurtlama tarihiniz den en az 12 veya 14 gün geçmiş olması gerekiyormuş testte çıkması için . Ben 6+3 haftalığım tek belirtim kasık ağrısı yani sizin yaşadığınız belirtileri yaşayan kişiler varsa size yardımcı olabilir
_efinah08 Baloglus 6 haftada duyulmaya başlıyor ama bazı kişilerin adet düzensizliğinden dolayı veya son adet tarihini doğru söyleyememesinden dolayı kalp atışını duymama durumu sözkonusu olmaktadır , bu yüzden hiç kimse stres olmasın arkadaşlar 6 hafta da duyulmadı diye 🌸🌸
csnnm busonryavrusu en son 1 Kasım’da oldum rgl ve ara ara kasik ağrım oluyor bende pk belirtti yok ben siz tecrübeli siniz belkj bna yardım edersiniz diye yazmıştım ama teşekkür ederim ovulasyon günüm 13 14 15 16 17 18 bunlar