aysinnam Ay kızlar bence 5+5 haftalıkken gittim kese görünmüştü sadece bebek ve kalp atımı için 2 hafta sonraya randevu verdi döktür 8+2’ iken gidicem duyar mıyım ki ? 🥹
busonryavrusu aysinnam 6+3 de bile ufak ufak duyuluyorsa 7 de gitsen bile net duyarsın Allah’ın izniyle 8 haftalığa kadar iyi dayanıyorsun ben sabırsızım ya
etkafa Nevagibi kararsız kalıyorum bazen pazartesi mi gitsem diye ama yine de randevu aldım yarına 😂😂😂her ihtimale karşı dursun 🤪
elifcnnn Son adet tarihine göre 7. Haftada gittim ölçümde 6 haftalık çıktı o zaman duyduk karından usg ile
nuseyildi zcvswgz benim de 4+3 bugün. doktora 4+1 de gittim tabi ki göremedik 😅 haftaya tekrar gidicez
cns5117 serpilli Gözünüz aydın saglıkla ilerlesin inşallannAynı haftadayız 5 gün snra ilk randevu inşallah bende duyarım belirtileriniz varmı benm sadece kasık ağrısı vardı arada göğüs 2gündür kasık ağrılarımda hafifledi normalmi acaba öyle bulantı flan yaşamadım
rbcbgm Adete göre 6 hafta ama kese 5 hafta göründü dün bebek de net görünmedi oluşum var gibi dedi doktor 10 gün sonra tekrar bakalım dedi
fttmgll Baloglus 6+6 da özel hastanede duydum. Devlet hastanesindeki cihazlar eski olduğu için orda duyamamıştık
alprn Baloglus ben bugün duymadım 6haftalık kalbinin attığını ama cihazda duyamaya bilirsin daha küçük dedi doktor
serpilli cns5117 cns5117 Normaldir heralde canım. Bende migde bulantısı çok var ve şişkinlik. Doktor normal dedi ama bakalım.
1cemre Kalbini gittiğimde duyayım, attı mı atmadı mı stresi yaşamayayım diye 7+3 gittim doktora, o zaman duyduk
Elf_ars Baloglus 6 hafta 3 günlük duyamadık 7 hafta 4 günlükken duyduk bu hamileliğimde İlkinde 6 hafta 3 günlükken duymuştum