beliza  12. Hafta sizce cinsiyet nedir
ha111 Tahminde bulunduğum 3. Görsel oldu buda diğerlerine göre net erkek gibime geldi senin iç sesin ne diyorsa odur 😌
beliza ha111 aslında iç ses değilde kız istiyorum bide 12. Haftada göstermeyince daha çok şüphelendim rüyamda erkek görmüştüm iki kere ama
ha111 beliza bende bi oğluşum var ultrasyonda 11 haftada bi görüntü gördüm dedim erkek yani görüntülerde benziyo 2 erkekle yola devam dedim allah bilir sevgileri yeter sağlıklı olsunda
Papatya-18 beliza bende ilk hamile kaldigim da ve bi kac ay sonra erkek bebek doğurduğumu gördüm hatta adını bile söylüyorduk ama kadin doguma hep gittiğim de bacak arasını göstermiyor kıza benziyor dediler hep
Papatya-18 ha111 en son 19 haftalikken gittim yine bacak arasını göstermiyor kiz büyük ihtimalle dedi
ha111 beliza ben ilk oğlumda rüya gördüm o ismi koyamadım ikinci oğluma koymayı düşünüyorum bi tık hamilelerin rüyası çıkıyo diyolar
Papatya-18 beliza bu ikinci hamileligim ilk hamilelikte kiz gördüm kizim var bi tane bunda erkek görmüştüm ama doktor büyük ihtimalle kiz dedi