kbrizm @Mervekaram22 @bartulies @Ayfersalih28 @Mervee3108 @Deletedmom_290 @2kizannesi30 @motherof3son @Elifalyw1 @Ozgeliz Eveeeet bu kadar kişi bebeğime erkek diyerek yanıldı arkadaşlar zaten kimse de kız dememişti :)))) hayat şaşırtır hep zaten 😂 kızım oluyooorrr 🌸 16. Hafta doktor %80 tahminle kız dedi.
Zehrailly kbrizm Biz de 16. Haftadayken doktor %70 kız demişti 20. Haftada erkek olduğunu öğrenmiştik şakacı oğlumun 😂
Dinolisoo kbrizm ay ne değişik ultrason fotoğrafı ilk defa böyle görüyorum keseyi bebeği. Yanılmaları normal bence çokta anlaşılmıyor ben yorum yapmazdım yanılma yüksek olur😂😂
busra34__ kbrizm valla ben olsam bu resme yorum yapmazdım değişik çıkmkş çünkü anlaşılmıyor ztn yanılma payı yüksek 🥲
Dinolisoo kbrizm büyük ihtimalle kızda daha yuvarlak olur erkekte şekilli olur diye tahmin etmişlerdir
kbrizm Zehrailly doktor yanılır mı ya nasıl oluyor ne bileyim dpltoruma güvendim açıkçası iyi bi doktor diye
ddrys Banada herkes kız dedi burda makas testınde de kız cıktu ama ben rüyamda 2 yıl ömce oğlum oldugunu görmüştüm bugün ögrendm sonuç erkek
Ayfersalih28 Biz doktor değiliz tahmin hissiyat olarak söylüyoruz ,üstelik sizler etiketliyorsunuz Bizde yorum yapıyoruz 🤣detayli da erkek çıkarsa sasirma Doktorlar bile bazen yanilabiliyor
kbrizm Ayfersalih28 bişey demiyorum zaten de çok kişi erkek tahmin etti o yüzden etiketledim bende beklemiyodum 😄
daisy__ Gülüm sağlıkla büyüsün Rabbim kucağına almayı nasip etsin de yüzde 20 lik kısmı hiçe sayma bazen yüzde 1 bile yanılmaya yetiyor 😂😂
kbrizm daisy__ amin amiiinnn ay ne bileyim doktorum tecrübeli güvendim açıkçası olur mu böyle bşey ya 😂