zeynep202525 6+2 haftalık hamileyim yerleşme kanamam 5 gün sürdü doktora gittiğimde Progestan verdi aranızda kullanan var mı bebeğe zararı oluyor mu
Adada zeynep202525 ben de 7.haftam dan 14.haftama kadar kullandım saatini kaçırmadan vakitlere kullanın umarım tez zamanda da geçer
Dinolisoo zeynep202525 5 gün süren yerleşme kanaması olmaz kanamanız olduğu için vermiş. Kullanmasan Allah korusun düşük bile yaşaya bilirsin
heidegirl zeynep202525 kullanınca bir sakıncası olmaz o zaten bir hormon ve görevi rahimi güçlendirmek. İlk gebeliğimde ağrım olmamasına rağmen doktorum çift rahimliyim diye belki risk olabilir diye vermişti 2 hafta kullanmıştım.
sevgidemrr Merhaba canım ben de kullanıyorum önce oral yolla alıyordum doktor vajinal yolla al dedi biraz akıntı yapıyor ama şuanlık bir sıkıntı yok çok şükür
zeynep202525 sevgidemrr ben direkt vajinal yolla almaya başladım günde bir tane gece kullanıyorum. Akıntım fazla oluyor
busonryavrusu zeynep202525 Benim oral maalesef çok uyku yapıyor günde 3 e çıkardı benim lekeleme devam edince şuan kesildi gelmiyor ama içiyorum maalesef
ozlem0696 Korkma Allah’ın izni ile bir sey olmaz bende ilk 3 ay kullandım düşük tehlikesi ile şu an 29+6 haftalığız 🥲
busonryavrusu ozlem0696 Cumartesi pembe şekilde geldi sonra pazar hiç gelmedi pazartesi sabah yine geldi sonra ilaca başladım 1 haftada yatış verdi sizce benim ki yerleşme midir ?
sevgidemrr Ben hala bir saat düzeni oluşturamadım ama ya sabah akşam kullanıyorum ben doktor öyle söyledi
ozgenurd zeynep202525 bende 6+4 üm ağızdan alıyordum dün doktorum her gece 2 şer adet fitil olarak almamı söyledi bu durumu yaşayan çoğu kişi kullanıyor sanırım
zeynep202525 busonryavrusu bazı gebeliklerde yorulmadan kaynaklı ya da fazla ayakta durmaktan kaynaklı kanama bölgeleri olabiliyormuş ben hastaneye gittiğimde de yatış vermişlerdi ama ben çalıştığım için yatışı kabul edemedim maalesef
zeynep202525 İlk başta bi düşük yaşadım. Başta düşük yaşadığım için de genelde 2. Gebelikte aynısı yaşanmasın diye veriyorlarmış şu an bi sıkıntım yok ama yine de kullanıyorum
zeynep202525 busonryavrusu ilk gebeliğimde kalp atışı duyamamıştık henüz çok yeniydi daha sonra adet kanaması şeklinde fazla ağrılı bi şekilde düşüm yaşamıştım. Ama bu gebeliğimde kalp atışını duydum çok şükür.
busonryavrusu zeynep202525 Ne zaman duydunuz ? Ben lekelenme olunca muayene gittiğimde 6+0 haftamda duydum ama küçük oldugu için net belli değildi 7 ci haftamada dinlemeye gidicez inşallah