Tugba3866 Attanne mrb ben tekden hastanesine gidiorm dr Aytül Arslan Erdogmus giriste 100. Tl ucret oduyosn onun disinda kan ve idrar gibi tahlillere ekstradan ücret odemesi yok cok ilgili gayet sıcak kanli bi doktor tavsiye ederim 😊
Ayla38 Attanne acibadem de elif hanm vaar super bi doktor inan iki gunde ayaktaydim ve sezeryan oldum
Haziranannesii Cnm aslında bu pek tavsiye ile olmuyor kafanda birkaç tane belirleyip gitmen lazım çünkü birinin beğendiğini bir başkası beğenmiyor yada sen doktordan iyi bir elektrik almıyorsun o yüzden en mantıklısı gidip görmek muayene olmak ben ülkü Aksoy a gidiyorum memorial de
Nefesim Betus261 memorialda muayene ücreti nedir acaba bırde dogum orda pahalımıfır bılgınız varmısıdır sızın
Attanne Tesekkue ederim kizlar ersada gittim ama pek ilgilenmedi o yuzden cok kararsiz kaldim.sizlerde hayirlisi ile kucaginiza alirsiniz insAllaj😍 Elifsu canim bnde suan bile oluomus kendim saglikciyim sordum normalmis kanama olmadigi surece
Attanne Elifsu canim vajinada olmasi normalmis bi yazida okumustum büyümeye basliomus bebege göre sekilleniyo galiba insAllah bi sıkıntı olmqz😊
Betus261 Attanne çok beklemem hiç olmadı ücret de 145 lira anlaşmalı kurumunuz varsa indirim oluyo tabisi mesela ben 125 tl ye Muayene oldum
HsneNurEker Attanne benim eşim avukat olduğu için baro indirimi uygulanıyor ama normal de fiyat 140 falandı herhalde tinerde net bilmiyorum . Hayır hayır randevu saatinde gidince hiç beklemezsin