Cicek1 Kızlar merhaba memnun olduğunuz doktor car mı özellikle sezeryan olacağım için sezeryanda ameliyat konusunda sıkıntı çıkartmayan ve üslubu yaklaşımı iyi bir doktor önerir misiniz ilk gebeliğim seserryandı bu da sezeryan olacak mecburen
ikiprensesannesi___ Cicek1 benim ikinci sezeryanıma fatma zehra hoca girmişti çok iyiydi ama şimdi özele geçmiş bende bu sefer hangisi çıkarsa şansıma artık 3. Sezeryanıma
ikiprensesannesi___ Cicek1 bir kaç tanesine gıttım hangisine randevu bulduysam yani ama Hatice Mert Türk’ün iyiydi bence kontrole gittim baya ilgili sorularıma da gayet güzel cevap verdi inşallah doğumuma o gelir ona randevu bulabilirim o zamana kadar
Cicek1 ikiprensesannesi___ eda dayana gidiyordun ben ama gidecekmiş izne büyük ihtimalle tayin isteyecek ondan yaa
Cicek1 ikiprensesannesi___ aylin üstünün üslubunj beğenmiyorlarmış kimse hatice mert türkün üslubu güzel evet ama işte ameliyatı nasıl bilmiyorum peki son anda ameliyata kimin gireceğini belli olmuyor mu acaba
ikiprensesannesi___ Cicek1 ayyy bende onu hiç beğenmedim bidaha gitmem ona yani korkuyorum ameliyatıma o girse🤣 o gün kim nöbetciyse o girer yada bir hafta öncesinde falan randevu bulursan sana doğum tarihini verip o giriyo bende öyle olmuştu
ikiprensesannesi___ Cicek1 kız aynı haftadayız 39 haftada sezeryana alıyorlar ordakiler sen o zamana randevu bulursan bulduğun Doktor sana tarih verirse o girer doğuma ben öyle biliyorum
Cicek1 ikiprensesannesi___ bana bugün doktor 37 de doğurturum seni desi karın çevresi geriden geliyor diye
ikiprensesannesi___ Cicek1 aa hadi ya inşallah sağlıkla gelsin miniğin ozaman sen randevuları takip et çikar illa ki hangi doktor dedi peki
ikiprensesannesi___ Cicek1 Hatice Hoca’ya da bulsaydın randevu ona sorsaydın o girseydi bence iyidir ya
Cicek1 ikiprensesannesi___ onada gittim canım geriliği ilk o söyledi zaten oda erken doğar dedi tabi gitmedim başka