Esra11_10 Perdelerim 1 senelik ve ilk aldığımla güzel dökümlü duruyordu yıkadıktan sonra böyle dökümü gitti çok ucuz alınmış halsiz soluk kaldı perdeler perde ayarında yıkadığım halde sizinde başınıza geldi mi böyle
Asena6532 Esra11_10 Vala ben perdelerimi yeni yaptırdım perdeci 10 sene garanti verdi ama yumuşatıcı kullanırsan garanti kapsamına girmez dedi.Yunuşatcı perdeleri bozuyor dedi.Her perdeye her kumaşa yumuşatıcı olmuyor dedi formu bozuluyormuş
Esra11_10 Asena6532 ay evet kullandım ama düzelir mi geri tekrar yıkasam annemde hep kullanır ama asla böyle olmazdı
cylnboran04 Esra11_10 bende yumuş kullanırım perdelerde Hıc böyle bir durum yaşamadım ve makınadam çıkar çıkmaz asarım
Esra11_10 cylnboran04 bende öyle yapıyorum ipe asıp kurutmam ve çok kırışmasın diye sıkma devrini de düşükte tutuyorum ama böyle oldu perdelerim :(
Esra11_10 cylnboran04 perdecide diktirmiştik ve unuttum yani hiç böyle olacağını düşünmemiştim çevremdekilerde hep aynı perdeyi kullanıyo ve nasıl düzelecek bilmiyorum ya
gkc990_ @Esra11_10 Bazı perdelerin kumaşı cok ince olur desenden görünmez yumuşatıcıyla bir alakası yok perdenizin bozulmasının Annem yıllardır yumusatici kullanir asla bozulduğunu görmedim evlendiğim gün den beri bende yumusatici ile yıkarım asla bozulmaz
Esra11_10 gkc990_ yaa bende şaşırdım annemde öyle hep yumuşatıcı döker bozulmaz bizde çok para vermiştik alırken ama böyle oldu 🥲